Viljan att göra bra spel låg bakom de dubbla förseningarna.

Det var viljan att göra ett riktigt bra bilspel som låg bakom #Driveclub-förseningarna förra året, och som är skälet till att den tänkta releasetiteln till Playstation 4 fortfarande saknar datum. #Sony-chefen Scott Rohde berättar för IGN att man gått tillbaka till ritbordet för att säkerställa att spelet blir riktigt bra innan man släpper det.

Rohde är inte villig att svara på i vilken utsträckning releasedatumet påverkas, eller om Driveclub kommer dyka upp i år. En pr-människa klev in och avbröt frågorna med kommentaren att mer information kommer "snart".

Driveclub skulle ursprungligen ha släppts med PS4 i november förra året, men en månad innan release meddelades att det flyttats fram till "tidigt 2014". I januari kom besked om en ny försening, och efter det har det varit tyst om tänkta premiärdatum. Låt oss hoppas att pr-människans löften infrias, för i nuläget är det tunnsått med bra racingspel till PS4:an. Du kan välja mellan #Need for Speed: Rivals och inte så mycket mer än så.

Motorstorm utspelade sig på väldigt spännande platser och hade en väldigt bred uppsättning fordon också. Jag tycker att det kändes som en frisk fläkt när det kom... Känslan av att verkligen köra race i vildmarken var starkare än förut, vissa hopp var... 14/03 tror att tanken med DC är ett GT för de som inte orkar analysera parametrar och ställa in hjulupphängningen efter hur kurvig banan är. att förnya sig i bilspel utan att det blir alltför påklistrade gimmicks är inte det lättaste. och inte ens Motorstorm... 14/03 Ok. Det låter ju schysst. Gillade visserligen Motorstorm. Men gör man spel av dyra sportbilar på asfalt är det nog rätt väg att gå. Det är kanske det som är problemet med Drive Club...inte att det håller låg kvalitet, utan att det är för likt andra spel... 13/03 Kanske aningen mer lättkört än dem, (svårt att säga på några få varv med en ny handkontroll) men det var mer åt det trovärdiga hållet än arkad. Definitivt inget Motorstorm i känslan. 13/03 Ok. Men var det mer åt arkadhållet än Gran Turismo och Forza? 13/03 Vi (och många andra) körde en demo på Gamex-mässan i oktober/november. Kändes helt okej, men det var bara en eller två banor och lika få bilar som var körbara, så det går inte att dra några slutsatser utifrån det. 12/03 Tjenixen FZ! Tänkte höra om någon av er fick chansen att testa spelet på E3, Gamescom eller kanske någon annanstans, och isåfall vad ni tyckte? :) Kändes det som ett ofärdigt spel? ;) 12/03 ja men bara grejen med en trailer som behöver inkludera årtal säger ju det mesta om hur långt de kan ha kommit i produktionen liksom. första trailer för Star Wars EP1, 19/11/98. premiär: 19/05/99.. en genomsnittlig filminspelning tar idag inte hälften... 11/03 Årtal möjligtvis, men inga datum. De brukar oftast komma ett datum, eller månad, drygt ett halvår i förväg, vilket är då filmen är färdigfilmad och man klipper ihop den och lägger till specialeffekter m.m. Att man i Hollywood går ut en månad innan en... 11/03 haha, jo det görs ju faktiskt närmast för alla storbudgetfilmer. biopremiären är i princip alltid spikad långt innan man ens hittat nån som skriver manuset. ;) sen vore det bättre om det skulle ha vart som du säger. 11/03
Skicka en rättelse