Expansionen här om två veckor, den nya klassen säger hej.

Även utan #The Witcer 3 ser 2014 ut att gå i rollspelarnas tecken. Framåt hösten skakar #EA liv i Dragon Age-serien igen med den tredje delen Inquisition, men redan om två veckor väntar #Diablo III-expansionen #Reaper of Souls på miljontals klicksugna fingrar.

#Blizzard varvar upp inför lanseringen med en trailer tillägnad den nya spelarklassen Crusader. Denna våldsbenägna korsfarare förrättar sitt värv med tunga vapen och magins hjälp, och trailern bjussar på både bakgrundsinformation och ett par stunder där vi får hänga med Crusadern på jobbet.

Reaper of Souls innehåller också en femte akt och den nya spelformen Adventure mode, där du fritt får resa genom världen. Leveltaket höjs från 60 till 70, och en rad nya skills, runes och förmågor hänger med.

Diablo III: Reaper of Souls släpps den 25 mars, men Blizzard har redan förberett originalet genom att förändra hur loot, levlande och svårighetsgraderna fungerar. Och fram till den 24 mars får du 50 procent mer XP när du spelar.

Läs detta (http://sv.wikipedia.org/wiki/Subjektivitet) innan du bajsar med hjärnan nästa gång. 14/03 Gå o titta på trailern igen innan du whinar nästa gång. 14/03 Haha det var nog snarare våra åsikter som träffade en öm punkt hos dig, skulle ju kunna tro att du själv gjort rösten till crusadern. I vilket fall är det ingen som försöker vara häftig, vi som kommenterade på rösten tyckte bara enligt eget, personligt... 14/03 verkar träffat en öm punkt, när man läste Era whines framstod det rätt tydligt att ni var sååå negativa till rösten när den egentligen passade helt rätt? varför ens kommentera? alla kan inte vara lika häftiga som dig över internet ownzors mästare 13/03 Nu sitter man och förbereder sig med en ny hardcore gubbe :O fan mer taggad på expansionen än vad jag var på original d3 13/03 Du har självklart rätt, och vi har så fel att vi borde hängas. Våra åsikter är avskyvärda osanningar och borde inte ens ha yttrats. Förlåt att vi påstod något så fruktansvärt motstridande eder egen åsikt, o allsmäktige härskare av definitivt tycke och... 13/03 Jag vet inte vad ni läst eller sett men det är ju en ung pojke som är crusadern? Kolla bara trailern så förklaras det att när mästaren dog tog han upp sitt vapne + sköld och gav sig ut. Med andra ord skulle det bara blivit pinsamt om crusadern hade en... 13/03 tippar att det flesta som köper ros kommer att tröttna på det eviga grindandet efter någon månad 13/03 www.pathofexile.com 13/03 Ja för mig är storyn viktigt och jag tror att jag inte är ensam och som exempel så visst faan bryr man sig om vad som hände med Cain, tyvärr var det alldeles för mycket Dallas (ni som är äldre förstår vad jag menar). Ta bara Path of Exile som exempel,... 13/03
Skicka en rättelse