Ubisoft har släppt minimumkraven för dig som tänker hacka på pc.

Förra veckan blev releasedatumet för försenade #Watch Dogs äntligen klart, och i dag följer #Ubisoft upp med de officiella minimumkraven för dig som tänkt leva hackerlivet på pc.

Den något ovanliga kravlistan sätter fyrkärniga processorer som minsta möjliga datorhjärta, men å andra sidan rör det sig om den åldrade Core 2-familjen så vi vågar anta att även äldre I5-prollar (och kanske även I3:or) orkar driva kalaset. För #AMD-prollar gäller Phenom II X4 940 på 3 Ghz som minimum.

Lägsta systemkrav för Watch Dogs:

  • Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 2,66Ghz / AMD Phenom II X4 940 3 Ghz

  • Minne: 6 GB RAM

  • Grafik: 1024 VRAM, DirectX 11, Shader 5.0

  • Ljud: DirectX 9

  • Lagringsutrymme: 25 GB

Några rekommenderade krav har vi ännu inte sett, vi ber att få återkomma med dylika så snart Ubisoft ämnar släppa dem.

Watch Dogs släpps den 27 maj till nedanstående plattformar. Vilken tänker du spela på?

Jag sade aldrig att jag har rätten att använda mig av piratkopierat material, men det är den vägen jag väljer att gå de gånger jag är osäker. Klart jag vet vad jag gillar, men när spelserier som jag tidigare älskat inte längre lever upp till förväntinga... 18/03 Känsligt ämne tydligen :) Inget skämt alls, oavsett hur känslig standard du har så ger det dig inte rätt att använda dig av piratkopierat material (punkt) Sen är det upp till dig vad du gör med det! Du är väl inte korkad, du vet väl vad du gillar för... 17/03 Skämtet! En video kan aldrig någonsin visa känslan du får av att själv spela ett spel. Bara för att någon annan tycker att spelet är bra så behöver det inte betyda att det lever upp till min standard. 17/03 Varken ignorant eller dum, håll tråden på normal nivå utan onödiga påhopp! Jag spelar gärna med polare, med köpta spel. Du tror inte jag själv gått på en massa nitlotter och köpt spel man inte är nöjd med precis som alla andra, men bara för det slutar... 17/03 Men jesus, ignorant och dum. Antar att du inte tycker det är fel att dela spel med kompisarna men bara för att det står i lagen att "det" är olagligt så är det helt enkelt inte okej? Trots att utvecklaren inte förlorar några pengar. 17/03 Idag kan man hitta tillräckligt många video recensioner för att få en bra bild på huruvida ett spel är värt att köpa eller ej. Säga hur du vill, ser inget hederligt genom att "låna" spel på internet. Jag tänker inte döma nån men det finns inget som hete... 17/03 Man får inte allt genom youtube och varför ska jag kolla där när jag kan prova det själv? Om man nu är en hederlig människa, som jag, så spelar du ju ingen som helst roll i vilket fall eftersom att jag antingen köper produkten eller slänger det jag prov... 17/03 En till som missat youtube... 17/03 Hehe, hamnade klippet här också.. Vart kommer filmen ifrån och vad är det för stadie på den Alpha, Beta? Och är den från Xbox360 eller Playstation 3 eller low end pc från Ryssland? Sluta lägg upp klipp från obekräftade källor tack!! Som de flesta vet... 17/03 Helt jävla rätt, så många gånger man blivit lurad genom åren och särskilt när de inte ens vågar släppa demon längre. 14/03
Skicka en rättelse