Vi spelar Titanfall ända fram till släppet vid midnatt.

Inatt, när klockan slår tolv och vi noterar den 13 mars i almanackan lanseras #Titanfall i Europa. Vi kör därför en uppesittarkväll på Twitch och streamar medan vi recensionsspelar - vårt betyg kan du läsa under morgondagen.

Respawns snabba actionspel släpptes redan för två dagar sedan i USA men hade inledningsvis problem både på Xbox Live och Origin - spelet låg nere tre timmar på förmiddagen idag. Förhoppnings är dessa problem lösta när vi tar värvning i den mekaniska armén.

Hmm. Ljudet klipper i slutet av meningarna ganska ofta. Lite konstigt tycker jag då ljudet ju inte ska vara komprimerat!? 14/03 antar det packades upp under nedladdning om det var via en klient? försent att kolla nu iof, men annars hade det ju gått att kolla på nätverksgrafen. som UT låter bra, där fanns rätt tidigt lite av både fordons och höjddynamiken. menade snarare att det... 14/03 det är inget autoaim i spelet och vägghoppningen är inte problematisk alls 13/03 - Jag förladdade alltså Digital Deluxe-versionen, med Season Pass, glömde jag att säga. Det är väl därför som det var så stort som 49,9GB? Men det gick snabbare att få ner från Origin än jag först trodde. :) 13/03 Jag körde 100 rundor i betan och blev verkligen såld på Titanfall. Vilket var lite kul då jag läste lite på Sweclockers om det några dagar in i betan och det var någon som postade en Beta invite i forumet som jag hade turen att hinna ta. Hade inte hört... 13/03 Tycker att det är roligt att folk klagar på att det är bottar i spelet men som sedan lägger ner hundratals timmar i tex Dota :-P 13/03 Jag tycker det är skönt att man levlar fort. Det är så jävla drygt med dem där unlock spelen. Det tar flera timmar innan man får ett nytt vapen eller nytt sikte t.ex För övrigt tycker jag spelet är väldigt roligt! Då jag är en casual FPS spelare tycker... 13/03 Då får han slita... :) 13/03 Oh, noes! Hemligheten är avslöjdad. Calle och Co. inled operation "x-134" kl. 14.00 idag och ring Will Smith. Han har den där minnesmojängen. 13/03 Grattis! :) Telia, eller någon annan ,kan inte leverar så snabbt till min lägenhet tyvärr. 13/03
Skicka en rättelse