En herrans massa sena spelkvällar har det blivit.

Hur mycket Xbox du än har spelat i ditt liv så har du med all sannolikhet inte spelat lika mycket som Raymond Cox. I går nådde han nämligen 1 miljon i Gamerscore. Därmed föräras han en plats i den där irländska rekordboken som alltid gör undertecknad lite torr i strupen.

Stallion83, som han nickar sig, nådde rekordet när han spelade #Titanfall på Xbox One och plockade utmärkelsen "I liked a challenge". Vilket passar synnerligen bra med tanke på den tid det tagit honom att nå rekordet:

Åtta år, tre månader och jag vet inte hur många dagar. Många, många timmar, många nätter, jag kan inte förklara hur mycket jag lagt ner på det här.

För att nå rekordet la han omkring fyra timmar spelande i en mängd titlar under gårdagen, och sanningens ögonblick gick att se live (och kan ses nu i efterhand) från Twitch.

Med bedriften seglar Raymond "Stallion83" Cox upp som en stekhet kandidat när priset för årets e-penis ska delas ut. Vi ber att få gratulera till en stark insats.

När jag upptäckte konceptet gamerscore första gången förväntade jag mig att kunna köpa saker för de gamerscore jag skrapat ihop. Varför inte kunna köpa t.ex. utsmyckningar till sin dashboard eller avatar för gamerscore? Räknaren för antal gamerscore man... 18/03 Bill Gates borde ge honom ett hus eller nåt. 14/03 Du har delvis rätt, det finns riktig dåliga achievements som är rent plågsamma men vissa achievements pushar dig att göra saker som du inte skulle ha gjort men efteråt är nöjd med. Sen om du jämför achievements med nån kompis så ser du ganska tydligt... 14/03 Gamerscore är som Trophys o Achievement andra ord men samma mening man ska klara något som företagen satt ut som Utmaningar och man får olika mkt Score av dom sakerna. (Y) Vad vill man inte göra på ett spel man klarat ut 16gånger? :7 14/03 jag förstår vad du menar, och visst stämmer det. Däremot tycker jag att jaga achievements gör att man inte upplever spelet så som det är tänkt. Det var det jag menade. Att göra som den här killen kräver att man kör en hel del spel på kort tid för att... 14/03 detta är faktisk imponerande hur man än vrider å vänder på det. Grattis. undrar om han maxat xboxliverewards å fått dom där 4% rabbatt på marketplace nu då. 14/03 Mjo fast detta var inget som bara hände... Detta var ju någonting han faktiskt efterstävade... "Åtta år, tre månader och jag vet inte hur många dagar. Många, många timmar, många nätter, jag kan inte förklara hur mycket jag lagt ner på det här." Om du... 14/03 Poängen med spel är att göra i spelet det som gör dig glad. Tror du inte att Zlatan har kul när han försöker vinna? Varför kan man inte spela, ha kul och samla achievements? Det finns inget rätt sätt att spela. Varför tror du att det finns en ny trend... 14/03 Va?! Det där lät inte riktigt rätt. Menar du att poängen med att spela tv-spel inte är att ha kul, utan att få flest achievments? 14/03 Fel, det är som att spela fotboll med målet att göra flest mål medan du bara vill sparka lite boll. 13/03
Skicka en rättelse