Respawn tvekar inte att låta ban-piskan dansa över fuskarnas ryggar.

Knappt hann #Titanfall-piloterna klättra in i sina beväpnade robotar innan aimbot-fuskare var ett faktum. Men #Respawn är på tårna och lovar att fuskare kommer kastas ut inom kort.

Arbetet med Titanfall fortsätter också på andra fronter, och producenten Drew McCoy har svarat på en mängd frågor från spelarna. Han berättar bland annat att det arbetas på att ta bort låsningen av bilduppdateringen på pc (60 bilder/sekund i nuläget), att privata lobbys är på gång liksom diverse justeringar av lagfunktionerna.

@12 FZ-Calle sitter just nu och trycker ur sig ett omdöme om Titanfall. Du läser hans recension och betyg senare i dag.

Stäng av dem från spelet och ge deras profil en cheeter text så att oavsett spel så syns att de är fuskare. Om de startar en ny profil så följer cheet texten med i ca ett år. Om man kommer på dem med att fuska efter cheet stämpeln så ska de inte kunna... 14/03 Jag tycker man ska straffa multiplayer-fuskare på samma sätt som Veiron tycker att man ska straffa strejkbrytare. "Man ställer dem i blästerburen, och sen får de åka rullband medans alla arbetare pissar på dem när de åker förbi." 14/03 Livstids ban, visst får de köpa nytt ex. för att spela. Fuskare har inte i multiplayer att göra. Blir glad att det alternativet ligger på över 70%. Handling = konsekvens. 14/03 och du är fortfarande blind i det? Smartpistolen är inte som du påstår 13/03 LOL, jag har spelat "demon" och det fullvärdiga spelet :) 13/03 Smartpistolen må registrera några gubbar men den är inte så bra som du påstår, så lägg ner dömandet. Om du hade spelat betan så hade du vetat detta, att se när andra spelar via twitch eller på youtube säger inte en människa så mycket hur ett vapen funka... 13/03 Dumheter. Den är inte OP på något vis. 13/03 Som i GTA 5 där fuskare får spela tillsammans med fuskare. Helt underbar ide tycker jag. EDIT: Kanske var Max Payne... 13/03 Än gång fuskare alltid fuskare ge fuskarna ett eget spel 13/03 Det finns. Du har betalat för en produkt (spel) men inte för rättigheterna att spela online. Om dom tar bort spelet från dig är det stöld och men dom får fritt fram stänga ner din online funktion. 13/03
Skicka en rättelse