Det finns många extremt tidskrävande sysslor att ägna sig åt i #World of Warcraft, men pandaren-spelaren Doubleagent tar nog priset. Killen har levlat upp sin pandaren hela vägen till level 85 utan att ansluta till horde eller alliance – något som krävs för att rasen ska ta sig vidare i spelet.

Men detta gäller uppenbarligen inte Doubleagent som fortfarande är kvar på den första ön, där questerna snabbt tog slut och källan till erfarenhetspoäng numera kommer från mining och herbalism. En minst sagt tidskrävande process. Personen bakom förklarar varför han ägnar sig åt denna galenskap:

– Mest för att visa att det går, att du kan göra vad som helst bara du kämpar tillräckligt hårt. En av mina vänner sa att det inte går att ta sig till maxlevel som neutral, så det är mest på grund av det. Jag håller fortfarande på.

Mer läsning på reddit.

Tread softly because you tread on my dreams. 26/03 Så man ska alltså fylla realmsen med drygt hundra tusen hus eller mer, för de som vill ha ett eget ställe? Du tror detta är en realistisk tanke? 17/03 Nej han är endast en idiot i ditt tycke. Bara för att han gör något som inte du ser något värde i så betyder det inte att han är en idiot. Uppenbarligen ser han det inte som värdelöst för då skulle han inte göra det. Men du får gärna berätta vad du gör... 17/03 Med en välprogrammerad bot är han snart i mål :) 17/03 bot? 16/03 Precis det jag menade, om man besitter en sådan målmedvetenhet och slösar den på att göra detta, då är man en idiot, förstod du nu? 16/03 Vad gör hen/hum av alla blommor? Går de till bongen? Är det så man levlar irl? 16/03 Inte bara det, du slutar att få xp för en viss typ herb när den blir grå, så han måste ju runt och leta på andra ställen. Det gavs mellan 250-10k för att upptäcka nya zoner och delar i zonerna redan under Wrath of the lich king och det täcker upp en hel... 16/03 Helt jävla galet, förstås. Men jag kan samtidigt förstå det. Jag minns på TBC-tiden när jag var nydingad 70 och skulle grinda ihop flygmount, snabbare mount, max antal platser i banken, gear, pvp-poäng och sen släpptes achievements-patchen och då skulle... 16/03 Han har ju inte plockat och gruvat rubbet. Questen som finns på ön samt mobslakt upp till en viss nivå. Därefter är det ju gather-xp som gällt så uträkningen om hur mycket han måste göra är lite off. 16/03
Skicka en rättelse