Om allt går vägen blir #Alien: Isolation det spel #Aliens: Colonial Marines borde varit, med tät stämning och ett hantverk som lever upp till de högt ställda förväntningar man ska ha på en licens av det anrika universumet. Av allt att döma är #The Creative Assembly på god väg att lyckas. Läs om Fredrik Erikssons första fasansfulla steg i spelet i vår förhandstitt för att veta varför.

I ett nytt filmklipp förklarar utvecklarna varför alien är en fruktad best snarare än en fiende att besegra. Så fort spelaren kan se ett mönster i fienden slutar den vara läskig, så därför förlitar sig spelet inte på scriptade sekvenser. Istället är det intelligens och beteenden som driver monstret att jaga och slita dig i stycken, i en tillvaro där vi aldrig ska känna oss säkra.

För att besvara din fråga direkt. Det är någon som glömt backporta kod till stable branch i koden eller så har dom triggat en annan bugg för att dom gjort en komplex ändring och inte riktigt förstår konsekvenserna av kodändringen. Det finns ett par type... 16/03 Då kan vi inte ha spelat samma spel, jag har spelat alla samtliga speld vid release sen medieval 2 och har inte haft nå problem alls? 16/03 En glad spelare köper mer. Så de patchar för att göra oss glada och nöjda. 16/03 Jag skulle nog tro att dom tar igen priset på patchar och liknande på något sätt. Ökade priser, mer DLCs etc. Klart dom får tillbaka pengarna på något sätt, dom patchar inte spelen för att vara snälla tro mig. 16/03 Men nu är det en ganska dålig jämförelse då bilföretag tar ut en ganska saftig summa för att fixa din bil och i spelvärlden lagar dom spelen med patcher, som inte kostar oss ett öre. 16/03 Och hur förklarar du att en grundläggande funktion som KILL CAM försvinner i en patch? Allt du skriver är acceptabelt på något sätt, det som händer med DICE och EA spel är helt oacceptabelt. Bara i spel industrin kommer man ren ut från sådana fuck ups. 16/03 Det är inte bara Flera utan nästan samtliga Total War spel. Empire Total War var nästan i sämre skick än Rome 2 när det kom ut, knappt spelbart än utan modar. 16/03 Det är inte bara ett utan flera. 16/03 Visst allt låter bra men jag har lärt mig att allt utvecklarna säger om spelet innan releases ska tas med en REJÄL nypa salt. 16/03 Hur ska man INTE tolka saker på sitt eget sätt? Ska man tolka dem på någon annans sätt? :S 15/03
Skicka en rättelse