#The Elder Scrolls Online lanseras snart med en smått kontroversiell månadsavgift, tillsammans med fullpris för själva spelet. Men i en intervju med ZAM berättar #Zenimax Online Studios Matt Firor att avgifterna inte slutar där för den som är villig att öppna plånboken.

Senast vi hörde något om spelets cash shop lät det som att det endast skulle finnas olika typer av tjänster att köpa, till exempel möjligheten att byta namn på sina karaktärer. Men vid launch finns det istället två andra erbjudanden i butiken: uppgradera till imperial edition och köpa en häst. Det är den tröttaste och långsammaste hästen i spelet, och vi vet i dagsläget inte vad den kommer kosta.

Jag tror att det har en ganska stor betydelse för många människor, och att det var just därför "sparkle pony" sålde så bra, folk gillar att ge till välgörenhet (särskilt om dem får något för det.). 21/03 Det handlar självklart inte om vem som "har pengar". Det kanske låter konstigt men det finns gränser hos vissa på vad folk är villig att spendera på ett spel. Många kommer ifrån en tid då man köper ett spel så har man spelet. Vi vande oss sen med månads... 18/03 Visuella fördelar i ett spel har jag inga problem med, men när det går över till att påverka skills och att komma framåt i ett spel på ett snabbare sätt för de som är villiga att ta fram plånboken tycker jag är helt upp åt väggarna. Spel ska byggas på... 17/03 Om det kommer ett TES: VI...Vi riktiga gamers vet ju med fasa hur Blizzard konstant våldtagit Warcraft världen sen första Wow-expansionen och på grund av det kommer vi aldrig få ett Warcraft 4. 17/03 Du kan fortf få en häst genom att bara spela. Inte har tid? Då kanske man får investera, överväga att spela nåt annat än ett mmorpg eller njuta av spelet, vad vet jag? 17/03 Folk tar sig inte till level 25 på 3 timmar men vid 25 ska det inte ta mer än 3 timmars questande för att ha råd med en häst. Läser man på nätet så förväntas alla ha råd med en häst mellan level 20 till 25 vilket är ganska snabbt. 17/03 Som med alla varor är det upp till konsumenten att bestämma, och "valfrihet" är ett nyckelord. Den enda fördelen man får är att marginellt minska sin speltid pga snabbare transport. Ett helt överkomligt tillskott för de som tjänar pengar, men inte har... 17/03 Har inget emot det här med att betala för en special edition och få tillgång till en häst direkt.... Men hur snabbt levlar folk egentligen? Jag ägnade 25-30 timmar av helgen till spelande och nådde lvl 18. Hade väl fått ihop 6-7k guld, så var väl ca hal... 17/03 Har DU läst artikeln? Det står klart och tydligt: "What types of items or services can we expect to find in the Zenimax store? The purpose of the store is to offer interested players a variety of additional services. At launch we’re going to have two... 17/03 Vänta du bara.. Inom ett år. 17/03
Skicka en rättelse