Mindre än två veckor innan release ryktas det om dålig framerate och låg upplösning på Xbox 360-versionen av Titanfall.

I slutet av förra veckan landade pc- och Xbox One-versionerna av #Titanfall så hårt att @12 Calle belönade det med 4 av 5 FZ-loggor i betyg. I slutet av nästa vecka släpps spelet också till Xbox 360, en version som kodas av #Bluepoint Games och som det så här långt talats ganska tyst om. Men enligt obekräftade uppgifter till Videogamer.com kan 360-upplagan av Titanfall bli en ganska begränsad upplevelse rent tekniskt – halvslöa 30 bilder per sekund och en upplösning lägre än 720p.

Uppgiften kommer från Pete Dodd, en person som tidigare avslöjat att det är Bluepoint och inte #Respawn som kodar 360-versionen. Om Dodds uppgifter om framerate och upplösning stämmer innebär det att 360-Titanfall levererar hälften så många bilder per sekund som Xbox One-versionen. Vilket One förmodligen gillar – den har ju fått en del skäll för att inte heller vara särskilt snabb av sig.

FZ har ännu inte sett Titanfall i aktion på #Microsofts åldrade konsol. Vi hoppas kunna leverera en rapport kring releasen.

Precis och i multilayer kräver det mycket mer prestanda från grafikkortet så 31 fps som man får i singelplayer är bara optimistiska siffror. 19/03 Det roliga är att det inte överstämmer alls med mina siffror.. Dessutom så kör Guru3D sina tester i Singleplayer. Då kan man ju lika gärna ta siffror från en tom server där man tittar in i en vägg. 19/03 That's all I'm asking. =) 18/03 Jag drog två snabba exempel ur nyhetslistan. Men visst ser de grejer du länkade till intressanta ut, och vi kommer säkert skriva om dem när det blir aktuellt igen. 18/03 Du måste ändå se skillnaden i storlek på nyhetsvärdet mellan de du länka till och de jag hänvisade till? Indiespel och Twitch (Även om det är väldigt trevligt för de som gillar dessa) är ändå en nischad kundbas som aktivt kommer att använda/spela dessa.... 18/03 Vi hinner inte ta upp allt, varken om Xbox One eller andra plattformar. Men det stämmer inte alls att vi bara skriver negativt om krysslådan (se nedan). Däremot kan det vara så att vi skrivit fler negativa grejer om den jämfört med en viss konkurrent,... 18/03 Ja precis, frågan är bara om vi får ta del av den informationen här eller om vi får kolla upp det via andra källor. ;) 18/03 Förhoppningsvis får vi veta mer på torsdag när dom ska tala om bland annat DirectX 12 på GDC. http://schedule.gdconf.com/session-id/828184 18/03 För mig är inte problemet att det skrivs mer eller mindre eller om det är negativt eller positivt, det jag reagerar på att det inte har funnits en enda positiv nyhet om Xbox One trotts flera tips. Den största är egentligen dessa två: Xbox One eSRAM +... 18/03 Visa benchmarks. http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=7368 Som jag skrev tidigare orkar inte två titaner maxa BF4 med 4K upplösning och når därför inte ens upp i 3gb vram använt. Om du nu inte kör BF4 med låg fps likt Xbox 360. 18/03
Skicka en rättelse