Rovio visar upp sitt omgångsbaserade rollspel med arga fåglar och grymtande grisar.

De finska fåglarna har efter de stora framgångarna besökt en #galax långt borta, blivit #gokartspel och snart även rollspel. Den första trailern från #Angry Birds: Epic visar de omgångsbaserade striderna mellan fåglar och grymtande grisar i "fåniga kostymer".

Spelet utspelar sig fantasilandet Piggy Island och enligt den officiella hemsidan innehåller det alla byggstenar vi kan förvänta oss av ett turordningsbaserat rollspel. Hitta nya vapen och (fåniga) rustningsdelar, koka trolldryck som ger dig fördelar och såklart strider där alla väntar på sin tur.

Men åh, stackars liten, blev du ledsen i ögat nu. :( Jag har inte ens en smartphone, och jag föredrar att spela spel på min PC, inte köpa samma spel vartannat år på min bebiskonsol. 18/03 Om Nintendo gick i konkurs så skulle jag (och säkert många fler) sluta spela tv-spel på samma sätt som jag/vi gör nu. Det är skönt att avrunda med något barnvänligt spel ibland. Nintendo har väldigt många bra 2-player spel som inte finns till någon anna... 18/03 Angrybirds kan dra åt helvete. 18/03 Det är mjölkning men det är inte mjölk du får. Mjölka Angry Birds är att skapa ny version av samma spel om och om. I det här fallet blev det en helt ny produkt med samma tema. 18/03 För övrigt ser det kul ut. Jag är en sucker för rpgs. 18/03 Jag skulle dock säga att riktig mjölkning är när man rehashar spel. I main mario serien så kommer alltid något nytt. Såväl Rpg, och kart serien. Men givetvis mjölkar mario i andra spelserien än dessa. 18/03 för tjuren kanske det är trevligt. Men vad menar du med det egentligen? Skulle det vara bättre eller sämre än "vanlig" mjölkning. Eller menar du att det inte är mjölkning eftersom det är omöjligt att mjölka en tjur...? 18/03 Hur kan de vara det dummaste du läst om du inte ens förstår det? Gå och mjölka en tjur så får du se...facepalm.. 17/03 det där var bland det dummaste jag läst. Vad betyder det ens? Bättre? Sämre? 17/03 Jo jag vet att det finns folk som ser lite mer objektivt på ämnet mjölkning, och det är svinbra! Men det är roligt att se hur partisk större delen av gaming-communityn är. När nostalgi-glasen åker av så ser man vilket ihåligt skelett Nintendo egentligen... 17/03
Skicka en rättelse