Magicka möter Diablo när arkadklassikern föds på nytt.

Svenska #Arrowhead Studios rönte stor framgång med actionknasiga #Magicka och har sedan dess gett oss fartfyllda 2d-pangaren #Showdown Effect. Nästa titel, som blev officiell idag, är en nyversion av arkadklassikern #Gauntlet och i den första trailern ser vi inspiration från såväl deras egna titlar som #Diablo 3.

Gauntlet blir det första titeln i #Warner Brothers nya satsning på digitala spel, anpassade för SteamOS och liknande plattformar.

Var inte så jag menade :P Tyckte det bara var roligt att "Elf" är som en klass, när det egentligen är en ras 18/03 När fan köpte WB rättigheterna till Gauntlet kan man undra. sen är det mkt tråkigt att det måste vara så mkt jävla blod, sorgligt att man inte kan skapa ett spel utan, originalet hade inte ett uns, ändå var det grymt kul. Tråkig utveckling och totalt... 18/03 Svinpepp på detta! Törs inte tänka på hur mycket slantar jag blåste på Gauntlet 2 i 80 talets mörka arkadhallar. 18/03 Yep. Vill ha, hoppas det blir bra, älskade Gauntlet till 64. 18/03 retro reboot me like 18/03 Har Gauntlet 2 till 8bit med fourscore adaptern..4player mayhem nostalgi :D Spenderade många timmar på gauntlet serien. Sist var nog det som kom till cuben men tyvärr tappat bort skivan :P 18/03 Hehehe, spelade detta som en galning när jag var ung. "Warrior needs food... badly" satt och hade den frasen i huvudet genom hela videon, sen sa de den i slutet :D 18/03 Mja... Ibland kan man känna att vissa spelserier borde få vila i frid. Att skapa ett spel och gnida på namnet och mest sannolikt också inte leva upp till föregångarna är... ...tråkigt. 18/03 har Gauntlet arkadspel i vardagsrummet.. spelar det ibland.. det är nostalgi det :) 17/03 Gauntlet ger mig otrolig nostalgi. Satt som en liten pojkspoling hos min morbror och spelade på hans Commodore 64 och frodades. Framförallt musiken var fantastisk. Ojojoj.... hoppas de gör detta riktigt bra =) Länk till låten på NES förvisso men ändock.... 17/03
Skicka en rättelse