Spelet som tidigare hette Ghost Recon Online lämnar den långvariga betatestningen om ett par veckor.

Det tog sin modiga stund, men nästa månad släpps till slut den skarpa versionen av #Ghost Recon Online. Samtidigt byter spelet namn till #Ghost Recon Phantoms, hälsar #Ubisoft.

Free2play-shootern har varit under utveckling sedan 2011 och öppen betatestning har pågått sedan augusti 2012. Den 10 april känner sig utvecklarna redo att skicka ut den färdiga pc-versionen på Steam, och samtidigt uppdateras karaktärer, kartor, matchmaking, med mera, hälsar utvecklarna.

Ghost Recon Phantoms var även tänkt att släppas till Wii U, men de planerna lades på is för något år sen. Något officiellt avslut har inte hörts, så än lever hoppet att få se den något udda kombinationen av en shooter som utvecklas till pc och Wii U.

Om du inte kan hålla dig till den 10 april kan du tjuvstarta med betan som fortfarande är öppen. Då beger du dig hit.

Som i alla andra nyheter kring Ghost Recon.. Vill fortfarande se mer från GRIN, gärna åter till kalla kriget fast med spelmekaniken som GRIN skapade, tråkigt att de lades ner :( Skulle bli helt fantastiskt! 18/03 Trodde det redan hade lämnat betastadiet för länge sedan 18/03 Håller med delvis, man får spela mer taktiskt. Det är inte Call of Duty som många trodde att det var när jag spelade. 18/03 Testade spelet för inte så länge sedan. Riktigt kul i början under noob stadiet då du bara mötte nybörjare. I det stadiet hade alla i stort samma vapen och armor. Så fort du kommer utanför detta stadiet så blir du totalt sönderpepprad av killar med pist... 18/03 Läste om det igår. Ja, dåligt namn, men annars är det ett riktigt bra lir. Faktiskt bättre än splet som släpptes. 18/03 Jag är besviken. Om det ska hetta Ghost Recon: Phantoms, då ska Fantomen vara med. http://adrenelin.files.wordpress.com/2012/08/fantomen.gif 18/03 Tycker dom har förstört serien för länge sen, en gång i tiden var ju en "ghost" en vanlig elitsoldat, utan minidatorer i ögonen och stealth cloaking. Första spelet var ju faktiskt till och med bra. 18/03 Vet man varför man inte verkar släppa någon Wii U-version? Det börjar bli tröttsamt med spelutvecklare som drar sig tillbaka när det kommer till Wii U. :( 18/03 Ghost Recon var till en början ett välbalanserat och taktiskt spel, framför allt kändes det som riktat mot målgruppen "Vi som börjat bli gamla och lite för långsamma för CS, CoD etc". Till en början kunde man köpa vapen med ett rimligt mellanrum, dvs... 18/03 Kul spel, för några spelare dock. Blir lite problem med lagg och man får slåss mot folk som har rakt av bättre vapen. (inte för att de betalat för det, för att de spelat mer) 18/03
Skicka en rättelse