Världens bästa pansarfordonsförare gör om upp två miljoner kronor.

Med sina 75 miljoner registrerade spelare är #World of Tanks en gigant bland gratisspelen och i januari noterades ett nytt rekord för antalet aktiva spelare samtidigt - imponerande 1,1 miljoner personer. I jämförelse nådde #Dota 2 upp till dryga hälften senaste dygnet.

I början av april är det också dags att kora de allra bästa pansarfordonsförarna i en stor världsfinal som hålls i Warszawa. Två miljoner kronor ligger i prispotten och hela turneringen kommer att streamas via Twitch. Vi kommer också att skicka e-sportsexperten Jesper Englin för att rapportera direkt från sammandrabbningen.

Det kan ju inte vara möjligt :O 20/03 Näe, så är det inte. 19/03 Tacka fan att rasistiska idioter slutar spela WoT. Spelar hellre rundor med "polska noobs" än med självupptagna stats-kräk. För övrigt så har jag mött fler som är dåliga på WoT som är inte från Polen. 19/03 Ja maken till otrevligt folk man kan möta från öst. Det är en hel del matcher man bara ragequitat. 18/03 Galet att det här är så stort inom e-sportandet! Har spelat några hundratal timmar själv även om jag avskyr spelmekaniken! HATAR! att man inte ser något bara för att föremålet är 400m bort och din tank bara "ser" 350m.. Vad säger ni? Rasister hela bunte... 18/03 Skönt att höra att det inte är bara jag som tänker i samma banor om dessa polacker (ja, forna öststartare i allmänhet...). Det har gått så långt att jag lagt ned WoT-spelandet helt bara för dessa tomater som förstör med sitt usla spel (och själviska sät... 18/03 14 åriga PL tomater är värst...jävla skitspelare. och winrate på 37% e ju fan bra för att vara PL. Och varför har dom gold ammo även i tier 2.... 18/03 SIEMKA PL? Alltid dessa tomater från polen med en winrate på 37% samt WN8 på 400. Dessa sitter också alltid i E100 och har vad jag har förstått det dött sin väg genom alla tiers upp till 10 för att sedan bli krossad där och gnälla på "OP tanks" Så Indee... 18/03 Det är nog dom och Tyskarna som står för den större spelarbasen på de Europeiska servrarna dock, vilket gör det något förståeligt. 18/03 asg.. roligt att finalen är i det landet. Polackerna är ju kända för att va världens sämsta spelare i world of tanks. siemka. 18/03
Skicka en rättelse