Det kreativa #Project Spark är lite av Microsofts motsvarighet till #LittleBigPlanet, där spelarna skapar egna banor och spel som de delar med omvärlden. Vill man veta mer om spelet ska man kolla in den timmeslånga livestreamen från utvecklarna #Team Dakota. Äger man en Xbox One kan man dessutom kasta sig in i spelet nu på en gång.

Betan har slagit upp portarna för alla ägare av formatet, och för att ta del av den är det bara att söka på Project Spark i Xbox One-butiken. För att sätta en personlig prägel på dina verk kan du använda Kinect för att spela in röst och animationer. Läs mer hos Major Nelson.

Nej, i detta fall har Rockartisten rätt, det är kan eller vill inte, inte får inte. Det är ett val att inte köra win8. Sedan kan man tycka att det är synd (för det är det) då man på så vis utesluter ytterst många personer när en utvecklare (frivilligt... 19/03 fortfarande får inte för då måste vi uppgradera oss till w8 vilket jag inte känner för. 19/03 Håller på att installerar till Win 8.1 just nu. Hoppas man kan göra något kul där :P 19/03 Får inte betyder egentligen kan inte. Precis av samma anledning som att du inte kan köra Android-appar på Linux-distros. W7 har win32 W8 har win32 och winRT Project Spark är gjort för winRT 19/03 ni som undrar gällande windows. Pc versionen av betan är för windows 8, vi med w7 får inte testa det. Jag fick lov att ge iväg min nyckel till någon lycklig prick här på fz bara för jag inte skulle få testa det. 19/03 Som det har sagts så många ggr innan, isåfall måste de porta spelet till win32. Spelet är släppt i Windows Store och kodat för winRT. Edit Det är öppen beta på Windows 8 också läste jag nu. 19/03 Det är väl det redan, jag kunde inte ens ladda ner och starta spelet innan jag hade uppdaterat till Win8.1 då jag fick min beta-nyckel tidigare. Men det kan ju förstås ändras till releasen av fullversionen av spelet. Jag hoppas att det blir så för er... 19/03 Hoppas de väljer att inte göra det win8 och framåt exklusivt på windows sidan. De skulle kunna få så många fler kunder. 19/03
Skicka en rättelse