Mycket tyder på att endast det första spelet var Microsoft-exklusivt.

#Titanfall släpptes för bara en vecka sedan och har enligt uppgifter sålt så pass bra att #Electronic Arts säkrat rättigheterna till en uppföljare. Enligt en källa till Gamespot var det ett krav för att EA skulle överväga ytterligare spel och tidigare har de sagt att dessa inte behöver vara exklusiva till Microsofts plattformar. Det öppnar upp för spekulationer kring ett framtida Playstation 4-släpp.

Om Electronic Arts tidigare planer fortfarande stämmer - att rotera Battlefield, Battlefront och Titanfall årsvis - skulle det innebära att nästa del blir aktuell först 2017. I och med att Respawns multiplayerspel släpptes nu i mars blir det också första året på länge som EA inte har något actiontitel att utmana Call of Duty med i höst.

Det är lite roligt hur spelet är släppt precis och man börjar redan höra om nästa titanfall :) ny release varje år är väl satsningen, för det funkar så bra för alla andra spel :D 20/03 Det blir som med Mass Effect för Titanfall kanske. Mass Effect 2 kom ju till PS3. 20/03 det går fortfarande inte att jämför hehe. Självklart inte samma liga av spel. Jag personligen tyckte att de pengarna jag la på Battlefield 4 kunde jag lika gärna torkat mig med efter ett toabesök, ungefär lika skoj hade jag i det spelet. Jag har spelat... 20/03 är så trött på exklusivitet vare sig vara konsoler imellan eller pc, vi pc spelare har fått ta största smällen, tom vissa generer som är formade av pc är konsol exklusiva, tycker det är förjävligt med exklusivt och borde införas en lag som jag sagt föru... 20/03 Det jag menade med Skyrim var att det är ett spel som betyder något och har fått en episk stämpel på sig, medan Titanfall bara är ett spel i mängden. De spelar helt enkelt inte i samma liga av bra spel. 20/03 Jag tror inte NÅGON vill jämföra det med Skyrim, jag hoppas inte det i alla fall, lite konstigt att nämna det ens :) inte riktigt samma kategori kanske.... 20/03 Jag tror knappast att MS skriver på ett kontrakt där de inte vet hur mycket det kommer att kosta. Tror du verkligen att EA nu ringer upp och hävdar "vi tror att som marknaden ser ut nu så hade vi kunnat sälja 3 miljoner ex på PS4 så nu måste ni betala... 20/03 EA trodde ju att det skulle finnas flex XB1 än PS4 så att det MS betalade skulle täcka det som skulle sålts till PS4. 20/03 Titanfall 2: inb4shitstorm kommer väl efter sommaren med 4 nya banor och 1 nytt vapen när de känner att de inte orkat leta fler buggar i Titanfall. Classic EA. 20/03 Jag vet inte ens om jag vill se någon uppföljare av Titanfall då det till stor sannolikhet skulle bli till en liknande COD-serie med hur många spel som helst som i slutet har tappat all innovation. Titanfall är fortfarande för mig ett spel som har influ... 20/03
Skicka en rättelse