#Sony Online Entertainment gillar spelargenererat material. #Everquest Next Landmark kretsar nästan uteslutande kring spelarna och dess kreationer, och i #Planetside 2 kan amerikanska spelare använda verktyget Player Studio för att skapa kosmetiskt material att sälja i spelets butik – något som tydligen kan vara väldigt lönsamt om man är tillräckligt duktig.

35% av alla föremål som sålts under januari och februari i år har skapats av spelare. Studenten Austin Lamb har sålt prylar för 76 000 kronor (12 000 dollar). Så är du bra på det här med design kan det vara värt att spana in konceptet närmare, men tyvärr vet vi ännu inte när Player Studio kommer till Europa. Strul med länders olika lagsystem sätter än så länge käppar i hjulen.

http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/jerry-seinfeld-done.gif 22/03 Trodde min smiley i slutet av kommentaren var tillräcklig för att antyda min sarkasm, men för att förtydliga så var jag inte det minsta allvarlig med min kommentar. 21/03 Har jag blivit hjärntvättad ? Hah, vad ironiskt... snarare smygrasister som du själv som inte inser vad ordet "neger" har för historia. Men be my guest, fortsätt med 1950- fasonerna. 21/03 Det är inte ett dugg rasistiskt. Om du tycker det så har du blivit hjärntvättad av gammelmedia och PK-etablissemanget, fattar du väl. ;) OnT: Ingen dålig slant, det där. Vore ju inte så dumt jobb vid sidan av studierna. 21/03 Negerbollar, dat racism. 21/03 ok, sorry att hela tråden verkar spårat ur nu, vi låter det hela va och försöker hålla oss till artikelämnet istället :) 21/03 Äh det är bara löjligt det där. Man kan byta ut en bokstav från fatta också och få något helt annat :P 21/03 "E Want Yo"? 21/03 Något ramaskri handlade det knappast om för några 'pkisters' räkning. Skriet kom uteslutande från folk som du själv som ser just den här glassen som en symbol för samhällets välmående. Att diskussion ens kan existera i den här artikeln visar för övrigt... 21/03 Ni har båda fel. Kritiken, som kom hela 9(!) år sedan nu, var att några få personer tyckte att reklamen för Nogger Black var rasistisk, alltså inte själva namnet eller färgen på glassen. Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10578012.ab 21/03
Skicka en rättelse