En retsam trailer avslöjade att spelarhus kommer till #Star Wars: The Old Republic. Nu berättar #Bioware Austin mer om tillägget som ska förföra alla heminredare när det landar i augusti. De som betalar månadsavgift får tillgång till delar av materialet i slutet av juni.

Galactic Strongholds heter den digitala expansionen som låter oss bygga egna lyor lite varstans i universumet långt, långt borta. Sen fyller man dem med troféer, exklusiva möbler och andra belöningar för att imponera på sina e-kompisar. Hundratals olika inredningsdetaljer utlovas, tillsammans med prestige-poäng som man samlar genom att dekorera. Skrapa ihop tillräckligt många poäng och du blir en legend i inredningskretsar.

Läs mer om Galactic Strongholds på den officiella hemsidan.

Tack till aT1C för detta #nyhetstips!
Spelet blir bara bättre och bättre. 22/03 Coolt, bra tips! Däremot när det gäller instanserade hus känner jag att det är too little too late. 21/03 Darth BadAss - Master interior decorator! Ser fram emot Guild Flagships framförallt. 21/03 Det är min förhoppning att det är rävar. Jag är av min natur inte särskilt blödig av mig, men dessa gulliga rackare sätter mitt hjärta i brand! 21/03 känns som att vi har fått standar för "nästa" generations MMORPG, med tanke på att alla ska nu ha på ett eller annat sätt sitt eget boende. lite tråkigt att alla ska kopiera varandra istället för att komma med nya ideer som skulle passa deras spel ide.... 21/03 Har subbat till och från. Det händer mycket positivt i SWTOR nu. Känns som ett mer genomarbetat spel! Det enda som jag fortfarande har problem med är att varenda planet och område känns som livlösa korridorer. Får ingen riktigt inlevelse och även om jag... 21/03 Men vad säger dom? On topic, eller ja, till häften i alla fall: Dom har ju inte uteslutit hem i ESO, men det kommer tydligen inte med en gång. 21/03 vilka söta små rävar (tror jag att det är) 21/03 Trevligt att bygga bon, får hoppas det kommer till ESO så småningom http://www.krutbrannaren.se/Portals/16/bilder/ravungar.jpg 21/03 Dom lanserar även GUILD FLAGSHIPS!!! http://www.swtor.com/galactic-strongholds Detta tillsammans med rymdstrider i fri 3D (nyligen laserade Galactic Starfighter Expansionen) är något jag längtat efter sen jag började följa SWTOR för 7 år sedan! :) Japp... 21/03
Skicka en rättelse