För ett par dagar sedan skrev #Naughty Dogs Christian Gyrling ett inlägg på den officiella Playstation-bloggen om spelets AI och animationer, men det var i de efterföljande kommentarerna som det intressanta avslöjandet kom. Där bekräftar han nämligen att spelet gick guld förra veckan och att det bara väntar på ett godkännande från #Sony innan de kan börja producera skivorna.

We went ‘gold’ last week. Right now the game is in other words 100% done and is currently going through the approval process.

Nädu, jag har lirat PC sen Civilization. Kan ha med det att göra då. :D 25/10 Kanske beror på att du inte lirat mycket spel till Playstation? ;) Jag menar många icke PC-gamers tror ju att Gears of War var Epics första spel... 25/10 Jaha, visste jag faktist inte, har inte så stor koll på företaget. Då är det tämligen mer intressant; men om inte jag visste det så känns det som att PR sidan har tänkt lite fel? Jaja, då får jag väl testa spelet iaf. :) 25/10 Ny studio skulle jag inte vilja kalla dem... de har gjort spel till Playstation sedan den första versionen... var ju de som skapade Crash Bandicoot (dock togs den över av en annan utvecklare och sunkade igenom rät hårt)... sen har de gjort Jax & Daxter... 24/10 Uncharted visades väl upp på E3 2006 första gången så det har väl slipats en del. Får hoppas att det är något att ha så våra bröder på andra sidan, som äger PS3or, också får något vettigt att spela till jul :) 24/10 Mmh... Uncharted ser ju skojigt ut...fast Naughty Dog gör bra spel generelt 24/10 Hur vet du det Zorre? Känns för mig iaf som att en ny (visst är dom det?) studio bara slänger ut ett spel som dom tkr är tillräckligt snyggt - känns som om det var bara någon månad sen som dom började med spelet; men visst, jag har också stora förväntni... 24/10 Hur kan det kännas oroande? Det känns mer underbart imo! uncharted kommer att bli så bra! 24/10 Får väl traska till butiken o köpa mig en ps3 nu i dagarna när alla mysiga titlar rullas ut... =) 24/10 Känns mer oroande att det här spelet har gått guld. Vet inte riktigt, men dom borde inte ha hunnit finslipa detta spel så mycket. Oroande minst sagt. 24/10
Skicka en rättelse