Vi har fått veta att #Watch Dogs kommer få mer material som en konsekvens av förseningen spelet drabbades av. Om man beslutar att tackla äventyret på Playstation 3 eller Playstation 4 väntar ytterligare mer innehåll för aspirerande hackare. Något som å andra sidan säkert retar upp en och annan som föredrar att spela på PC, Xbox eller Wii U – formatexklusiva förmåner är inte enbart av godo.

60 minuter extra gameplay kan Playstation-spelarna se fram emot, däribland fyra nya uppdrag. Vi får en första titt på materialet i en ny trailer nedan där eldstrider, trafikkaos och biljakter inte alls hör till ovanligheten.

Detta örongodis kommer till PC Deluxe Edition, Men jag har beställt till PS4 :D BLUME AGENT PACK Rewards: Blume Outfit Perk: Weapon Boost: Less recoil on shots CLUB JUSTICE PACK Rewards: Chicago South Club skin Perk: Driving boost: More Hit Points to... 23/03 Ja för ja var ju sjukt seriös ... pajas. 22/03 De som föredrar eller måste(brist på PC) spela på konsol får väl njuta av sitt exklusiva material - det stör inte mig. Det tycktes inte vara något "groundbreaking" exklusivt material värt att bli upprörd över oavsett. Enjoy! Jag kommer köra det på PC... 22/03 Dagens pajas, hej! Hatar ps4:an skriver du men samtidigt så har du en enligt din kommentar. Väldigt dumt att betala 4000 för en konsol man hatar haha. Låter väldigt lustigt I mina öron! ;) 22/03 ha..ha...ha. Självklart har 486an bättre hårdvara. Och självklart hatar jag PS4an då den inte kan spela tetris. Synd att jag hade spelet beställt till den. 22/03 vilken pc prata du om? menar du att min 486:a har bättre hådvara än PS4:an?.... :O 22/03 Håller med! Det är totalt värdelöst att ha "exklusivt" material för en plattform om man tänker släppa spelet på flera, det får bara mig som inte äger en ps4 eller x-box1 att bli avogt inställt till dessa format. Avog och avogt förresten, hatisk är väll... 22/03 Detta var tråkigt att läsa. 21/03 Nog för att grafik inte är allt, men det här ser ju sämre och sämre ut för varje trailer som kommer. Tycker det börjar likna GTA. Långt ifrån den trailern de visade på E3 2012 (tror jag det var, då de visade spelet för första gången). 21/03 Extra material som inte kommer till PC? 21/03
Skicka en rättelse