#Microsoft Studios-chefen Phil Spencer avslöjar att företaget tänker satsa mer på PC som spelplattform i framtiden. När han pratar om #Valve och deras Steam-maskiner har han inget negativt att säga:

– Jag tycker att Valve är ett fantastiskt företag. De har varit ryggraden för PC-spelande det senaste decenniet och jag uppskattar vad de har gjort. De har på många sätt fokuserat mer på PC-spelande än vad vi har gjort.

Men i framtiden är en större satsning att vänta från #Microsoft. Till sommaren kommer de berätta mer och visa upp någon form av ny teknik, och vi kan räkna med att få mer information om Games for Windows Live-tjänsten. Spencer erkänner att de inte riktigt är där de vill vara i form av multiplayer-lir och onlinebutiken i Windows, men att de har en långsiktlig plan för att förbättra sig.

Källa: Polygon

Tvivlar starkt på det. Jag tror att Microsofts så kallade PC satsning, kommer vara ett svar på Valves försök till att styra över PC spelarna från Windows 8 (och MS generellt) till förmån för Linux. MS ser väl detta som ett seriöst hot och jag gissar på... 25/03 så halo till pc eller? tror inte det då finns det ingen anledning att skaffa xbox. 24/03 Mitt inlägg, var bara ett svar till din fråga, Vad Titanfall har att göra med Microsoft. Vet inte var du har fått för dig att det jag skrev ska på något sätt kunna tolkas som ett tecken på att Microsoft satsar på spel för PC. För det gör de verkligen,... 24/03 Ser dock fortfarande inte hur detta kan tolkas som ett täcken på att de satsar på PC spelande? Är ju knappast första gången de släpper ett spel på PC som funnits tidigare på xbox, betyder ju inte att de satsar på pc för det. (kan inget om Titanfall och... 23/03 EFTERSOM TEKNIKEN BÖRJAR BLI SNARLIK MELLAN XBOXONE/PC SÅ ÄR DET ETT GIVET VAL AV MICROSOFT:up: 23/03 Respawn skulle göra Titanfall exklusivt till PC, precis som de gjorde när de började med COD spelen. Eftersom det nu är en liten studio så valde dom att satsa på en grej. Men då pumpade microsoft in pengar i projektet och gav teamet gratis dev kits till... 23/03 Säg det till spelutvecklarna 23/03 Jag har inte behörighet att redigera detta nu, men jag ber om ursäkt, det var ruttet skrivit. Jag var full som en Hollywood-stjärna. 23/03 Är fortfarande förvånad att ingen hoppat på Car Simulator idén (a la FSX). Tillräckligt mycket geospatiella data finns tillgängligt för att skapa en hel värld av vägar och bilar. Den GIS-data som används i FS-grenen skulle med lite smart "rendering" kun... 23/03 Detta har vi hört förr från Microsoft, hoppas de lyckas bättre denna gång. Hur lite förtroende vi än har för MS så kan väl ingen påstå att det vore dåligt om de faktiskt fick lite jävla ordning på sig när det kommer till PC-spelande? Är skeptisk men sam... 23/03
Skicka en rättelse