Om man korsbefruktar mmo-spelet #Everquest med #Minecraft får man #Everquest Next Landmark – ett onlinespel där man utforskar och samlar resurser för att bygga fantastiska saker i en bestående värld. Spelet befinner sig i en ganska dyr betalalpha för de mest inbitna fansen, men snart är det slut på det.

Onsdag nästa vecka, den 26 mars, går spelet in i en stängd betafas, vilket medför att fler kan testa utan att betala. Den nya fasen innebär att allt förutom karaktärsnamn, köpta föremål och sparade mallar kommer försvinna. De som redan spelar alphan kommer alltså behöva skapa ett nytt utseende till sin figur och samla nytt material att bygga med.

Ansök till betan här.

Källa: SOE

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Everquest Landmark är Endast för de som gillar att bygga just nu de är som att spela Minecraft i Creative Mode. Så gillar ni att bygga saker o grinda matterial i en värld där ni inte kan dö så är spelet nått för er. Landmark är inte ens beta än även om... 24/03 European players will play Landmark through SOE directly. For EverQuest Next Europeans will play with our partner, ProSiebenSat.1 Games. You can find out more on PSG's website and sign up for the EU beta. Closed Beta is scheduled to begin on or before... 24/03 Väldigt snart! 24/03 Längtar till Next! :) 24/03 Prosiebensat1 har stora problem med kundservice mm. och det är nog enda orsaken till att man lättade på reglerna när det gäller Planetside 2, DCUO tex. var/är ju rena katastrofen och man vill inte förlora de kunder som spelar PS2. Jag är dock ganska säk... 24/03 Har vi ett datum när man kan spela det ? 23/03 Anmälde mig till betan av spelet sex minuter efter att de öppnade sidan, så ser fram emot att testa det en dag. Det känns som om Landmark har enorm potential med allt som man kan skapa. Jag hoppas bara att MMO delen även den blir rolig, med utmanande... 23/03 sign me up! 23/03 Mjaha, där försvann mycket av intresset för EQ next tyvärr :(... Vet bara vilken jävla clusterfuck det var/är med DCUO som jag spelade ett tag, sedan gick dom över till prosiebensat1 och man kunde migrera kontot och det gick väl...sådär. Nu får jag peri... 23/03 Det hoppas nog dom flesta. Men SoE har redan gått ut och sagt att ProSieben kommer hantera europeiska konton och support för EQN. 23/03
Skicka en rättelse