#Electronic Arts har två år i rad vunnit The Consumerist's Worst Company in America-utmärkelse. Det är en årlig turnering där nordamerikanska konsumenter får rösta på det företag de tycker är sämst. I år fick de dock på nöten av Time Warner Cable.

När #EA fick priset 2012 fällde John Reseburg följande kommentar:

– Vi är säkra på att bankcheferna samt olje- och vapenindustrin är extremt lättade över att inte vara med på listan i år.

Någonstans kanske vi konsumenter måste dra fram det gamla beprövade "det är bara ett spel"-kortet och inse att #EA inte är det värsta företaget som drabbat mänskligheten. Hur irriterande det än är att betala ockerpriser för att se ett felmeddelande.

Både ja och nej. Det har garanterat en inverkan på resultatet, men vissa målgrupper är ju betydligt mer benägna än andra att ställa till liv om saker och ting. Det märker man ju om inte annat i detta forumet med jämna mellanrum. 27/03 lycka till att bo i ett land utan skatt 27/03 Dom har vunnit två gånger redan och jag tyckte de mycket väl förtjänade de två golden turdsen som de fick då - om folk ständigt ursäktar sig med "det är bara ett spel" så blir det ju givetvis ingen förändring och jag tycker att de två föregående har red... 26/03 Jo det är ju två olika saker (om det nu är vad omröstningen går ut på). 26/03 Jag menade alltså med "omröstningen handlar väl om..." att fråga vad det är man faktiskt röstar om. Man röstar kanske inte på det värsta företaget utan snarare på det som är sämst på hur de agerar mot kunder. Det du skriver om handlar ju mer om vilka... 26/03 Nej det gör de inte, de är verktyg. Men företagen som tillhandahåller dessa verktyg tjänar ju pengar på att sälja verktyg som kan användas för hot om våld, våld och grovt våld. 26/03 Wow någon som förstår sig på tävlingen ^^ Om vilka företag som behandlar sina kunder värst inte vilket företag som är mest omoralisk. 26/03 Om det bara vore så. Men det är det inte. Ett spel är inte lätt att göra. Speciellt inte när utvecklare under EA lägger minimal tid på utveckling och testande av spelen dom göra. Detta för att pappa EA säger till dom att ha kortare utvecklings tider för... 26/03 Det har nog snarare handlat om vilken kundgrupp som är mest benägen att rösta på saker på nätet. Den enda anledningen att EA har vunnit tidigare är att detta uppmärksammats på var och varannan spelsajt vilket gjort att folk röstat på EA. Folk på forum... 26/03 Eller kanske företagen med sämst kundservice 26/03
Skicka en rättelse