Spoilervarning: vill du inte veta något om Brotherhoods sista stund gör du rätt i att blunda.

Ledtrådar om franska revolutionen, eran för nyligen avtäckta #Assassin's Creed: Unity, fanns redan i slutscenen av 2010 års #Brotherhood. Där kunde vi se, som du själv kan se ovan, det allseende ögat som är en del av den symbolik som finns på baksidan av USA:s stora sigill. Där fanns också symbolen för den frygiska mössan, frihetsmössan, som var en populär huvudbonad under franska revolutionen.

Enligt #Ubisoft Montreals lead writer Jeffrey Yohalem är de två symbolerna ingen slump och de refererade mycket riktigt till de kommande #Assassin's Creed III (den amerikanska revolutionen) och Unity.

AC3 var bra. Man var faktiskt en hel del i städer. I Sverige under vikingatiden däremot så är det inte optimalt.. Däremot skulle man kunna ha vikingar i spelet. Vill ha städer att hoppa i.. Vill ha Egypten och Kina. Revolutionens Frankrike låter riktigt... 05/04 Varför inte!? Ser inte hur den miljön skulle vara sämre än den i AC3. De kunde också lägga till bybränning som ny gimmick. :P 02/04 Det är det som är så kul med Assassins creed finns lite gott och blandat på vad som komma skall till framtidens Assassins creed. Ska bli så grymt kul att se hur det kommer gå. Väntar spänt varje år på nästa spel i serien. :) 28/03 och det var så jag visste paris skulle kumma..jag undrar dock om japan då jag antar dom gärna velat att det skulle vara under 1600 talet misstänker jag med ninjor å skrot..vad kan komma efter paris..ja du tar dom steget bakåt i tiden japan troligen 1600... 27/03 Är det bara jag som är fullständigt blåst på geografi och historia men ändå älskar AC. Kom inte och tro att JAG fattade den där långsökta kopplingen direkt haha 26/03 Och var skulle detta utspela sig? :) I en skog i Uppland? Eller kanske i Danmark? Hur man än glorifierar Vikingarna så skulle det inte bli mycket "springa och hoppa" omkring i skogarna i Uppland. 26/03 Är det inte ett litet skepp till vänster av ögat?? 26/03 Fan vad jag älskar den här serien! Jag kan ej få nog. 26/03 Eftersom det ser ut som en Torii längst till höger så får man väl hoppas på Japan i alla fall. ;) 26/03 Asså jag bara kommer i kalsongerna när det är sådant här. När utvecklare lägger ut små hints som kommer visa framtiden inom det universumet. Jag hade den perfekta exemplet men glömt bort det. Får ta den andra istället. I WoW boken Arthas så ser Lich Kin... 26/03
Skicka en rättelse