Igår lämnade #Everquest Next Landmark sin betalalpha för att träda in i stängd beta. Det går dock fortfarande bra att köpa sig in i spelet om man inte har tur nog att få en nyckel när man anmäler intresse för betan.

#Sony Online Entertainment passar även på att byta namn på spelet till #Landmark, så att vi inte blandar ihop det med det kommande mmo-spelet #Everquest Next, som utvecklas med samma verktyg som Landmark men alltså är något helt annat. Landmark går istället ut på att bygga fina saker, något vi ser prov på i ett gäng nya bilder från spelet. SOE har också släppt ett nytt filmklipp där senior producer Terry Michaels berättar mer om framtiden.

I riktiga Next så hoppas jag på att de gör exakt de sakerna som GW2 utlovade, fast mycket bättre. Och hela systemet med förstörelse som de redan visat, och hur det kan finnas gömda grottor och skit under marken utan att spelarna vet om det gör att explo... 29/03 Som jag fattar det så kommer nästan alla delar av världen vara förstörbara. Städerna verkar vara skyddade, vilket väl känns naturligt. Ute i världen så kommer man sabba världen med mäktig magi osv, men precis som i landmark kommer världen att "hela" sig... 29/03 Its official, betalalpha är nu en term. 28/03 Okej. För jag såg nån demonstration av grafikmotorn i NEXT där de visade hur miljöerna kan påverkas, förändras o.s.v. Fick det att låta som att spelvärlden nästan kan byggas om helt och hållet av spelarna själva vilket lät riktigt tufft. Tanken på att... 28/03 Inte helt sant det heller. Du kan sälja det så att andra kan använda det i Landmark MEN, vissa saker som röstas fram eller på annat sätt uppmärksammas som jävligt asgrymma och snygga, KAN få vara med i det riktiga spelet, om man nu kan säga så, dvs "Nex... 27/03 Nej, Landmark är endast till för att bygga, typ Minecraft, men du kan senare sälja dina kreationer så att folk kan använda dem i Next. Så fattar jag det iaf. 27/03 Här är länk till info om MMO-spelet EQ Next. https://www.everquestnext.com/about-eqn Det är lätt att förvirra sig på det och Landmark då dom inte gör mycket för att separera dom på siten. 27/03 Landmark är i princip verktyget som används för att bygga upp EverQuest Next. Men det släpps också som ett eget MineCraft-aktigt (kan man kalla det så?) bygg-vad-du-vill-spel. 27/03 Landmark agerar som nått typ av demo/test för ett system som senare skall införas i Everquest next, eller har jag missuppfattat? 27/03 Kan det vara så? Känns som jag får ta och kolla närmare på det. Tack för att du påpekade det åt mig! :) 27/03
Skicka en rättelse