#Spore kommer släppas om ungefär ett halvår. Beskedet gavs av skaparen [[Will Wright]] vid en radiointervju häromdagen, uppger C&VG. Uppgiften befäster den tidsperiod som angavs vid förseningsbeskedet i våras, då det meddelades att spelet inte skulle hinna bli färdigt under 2007.

We have the game fully playable at this point and it's in final testing. We've had to do a lot of testing to make sure that the game is accessible by a wide group of people.

Spore kan betecknas som en evolutionär livssimulator. Du skapar och utvecklar livsformer från amöbastadiet till högteknologiska civilisationer. Wright anses av många som ett kreativt geni och är hjärnan bakom stilbildande alster som Sim City- och The Sims-serierna.

Jag med, jag tror att det blir samma sak med Spore som det var med Stalker, man fick vänta år. 25/10 mhm, börjat tröttna här med. de borde inte ha släppt nå info/bilder/videos förrän spelet är några månader ifrån release.. nu blir det oftast att man får värsta shocken första gången de nämner/visar spelet, man längtar å längtar, kommer bilder å grejer,... 25/10 japp, spelet börjar redan kännas gammalt.. få spel har fått så många trailers släppta (möjligen hl2) utan att spelet släppts.. 25/10 Tröttnat själv så grymt mycket på all förseningar just nu så jag har totalt tappat intresset för spelet, säker på att fler som jag känner lika dant. 25/10 uhm.. optimerat o optimerat, det är inte vad det handlar om i detta stadie tror jag.. Sen att jämföra spel från förr med spel idag är inte samma sak när vi talar om optimeringar. Förr gjordes spel uteslutande i Assembler, iaf en majoritet av koden var... 25/10 Tack för svaret 25/10 Jälva EA, som BARA pushar ut ofärdiga spel! De kan säkert skriva smart kod för procedurell generering som både är flexibel och liten. Men när vi snackar om att det ska rulla på klenare datorer så är det ju andra saker det handar om... 25/10 Grejjen med det här spelet är ju att det kommer vara så sjukt optimerat, så jag tror de flesta datorer pallar det. Wright har ju snott åt sig en bunt hardcoreprogrammerare från diverse Hackerpartyn. De som brukar göra 40kb demos, och som är vana vid att... 25/10 jag har väntat på det här spelet, och väntar gärna lite längre om det gör att spelet kommer bli finslipat :) Vill helst slippa behöva ta ner en patch det första jag gör när jag köpt det :) 25/10 Vet nån om det finns planer på att släppa spore till konsol? Anar att min dator inte kommer greja att ha hela universum i sig : / 25/10
Skicka en rättelse