Nästa vecka utbrister vi ett FUS ROH DAH när ett av årets största mmo-släpp slår upp portarna för allmänheten. Den 4 april är datumet som gäller för PC- och Mac-versionerna av #The Elder Scrolls Online, och de som förbokar via den officiella hemsidan kan börja spela redan på söndag.

Och när man har spelat ett mmorpg en stund så brukar man slå i leveltaket och börjar ägna sig åt end game, eller veteran content som #Zenimax Online Studios väljer att kalla materialet i ESO. Vill man veta mer om vad som väntar på den nivån ska man klicka sig vidare till den officiella hemsidan där creative director Paul Sage berättar mer.

De som vill slåss mot andra spelare kan ägna sig åt pvp i det krigshärjade Cyrodiil där de tre fraktionerna krigar mot varandra, och det ska finnas saker att göra för solospelaren, små grupper och stora räder. Detsamma gäller på pve-fronten där svårighetsgraden ökar för den ensamma spelaren och grupper med äventyrare som kan ta sig an sex stycken grottor. Sage berättar också om Craglorn som är en så kallad adventure zone för fyra spelare.

End game i The Elder Scrolls Online