Nästa vecka utbrister vi ett FUS ROH DAH när ett av årets största mmo-släpp slår upp portarna för allmänheten. Den 4 april är datumet som gäller för PC- och Mac-versionerna av #The Elder Scrolls Online, och de som förbokar via den officiella hemsidan kan börja spela redan på söndag.

Och när man har spelat ett mmorpg en stund så brukar man slå i leveltaket och börjar ägna sig åt end game, eller veteran content som #Zenimax Online Studios väljer att kalla materialet i ESO. Vill man veta mer om vad som väntar på den nivån ska man klicka sig vidare till den officiella hemsidan där creative director Paul Sage berättar mer.

De som vill slåss mot andra spelare kan ägna sig åt pvp i det krigshärjade Cyrodiil där de tre fraktionerna krigar mot varandra, och det ska finnas saker att göra för solospelaren, små grupper och stora räder. Detsamma gäller på pve-fronten där svårighetsgraden ökar för den ensamma spelaren och grupper med äventyrare som kan ta sig an sex stycken grottor. Sage berättar också om Craglorn som är en så kallad adventure zone för fyra spelare.

End game i The Elder Scrolls Online

Nej, för det är då det riktigt roliga börjar. PvP och PvE-raids. 30/03 Håller med dig helt. Det roliga i "RPG" är ju just "levlingen". När man nått maxlevel så är spelen så gott som döda. 29/03 Javisst, när man spelar ett MMO med massa andra människor som är lika stelt animerade. I ett riktigt Elder Scrolls (don't get me started - alltför mycket fel med beslutet att göra ESO, eller moderna MMO överlag) hade first person löst problemet, icke i... 29/03 Längtar så mycket till imorgon!!!!!!! :D 29/03 Nej hörrni. Jag har spelat beta till både ESO och Wildstar, och jag kan lugnt konstatera att ESO är bättre på alla kanter. Visserligen nådde jag inte max-lvl i något av spelen, men vad som utlovas i ESO verkar 100 ggr intressantare än Wildstar, särskilt... 29/03 ESO gör rätt uppenbart ett par saker riktigt bra medan andra områden behöver utvecklas. Resan till max-lvl är i varje fall värt det i min mening. Hur det utvecklas sedan återstår att se med tanke på konkurrensen men ytterligare ett bra spel på marknaden... 29/03 Spelat alla delar sedan Arena, inklusive Adventures Red Guard, om det är relevant. Kände en hel del nostalgi när jag som medlem i Daggerfall Covenant fick återbesöka Iliac Bay och Stros M'kai under de senaste veckornas betan. Tycker spelet har en hel... 29/03 Segt spel.. 28/03 FOV-slider ska visst implementeras snart. 28/03 Är nog något rejält galet om man accepterar usla animationer bara för att "det har alltid varit så". Förstperson är ju också förövrigt helt oanvändbart i ESO, eftersom man vet mycket mindre vad som händer runt om en, nackdel redan där. Dessutom är FoV'e... 28/03
Skicka en rättelse