Förra sommaren gav sig #Company of Heroes 2 ut på slagfälten för att skriva om historien i intensiva internetbataljer. Det var ett tag sedan, så att en ny expansion har utannonserats kommer väl till pass.

The Western Front Armies heter materialet som introducerar fler kartor och två nya fraktioner: USA och tyska Oberkommando-styrkor. Expansionen kommer inte dela upp spelarbasen, utan låter de som inte betalar spela tillsammans med det som gör det. Resultatet kan bli matcher på östfronten med amerikanska styrkor, eller krig mellan de äldre fraktionerna på de nya kartorna.

Expansionen släpps i juni. Gör en växelvis framryckning till Eurogamer för att lära dig mer.

Antar du missat gulag lägren som fanns där dom som intet tyckte som ledningen placerades? Var ca 6milj människor som dog i deras läger under andra världskriget. 31/03 Jag är solidarisk med Sovjetunionen, dess folk och dess lidande. De fick dra det stora lasset för att idag spottas på och dras i smutsen. Missat? Nej, jag har koll på varenda detalj, och självklart stödjer jag Stalin. 30/03 Sku Skulle gärna vilja höra mer om hur bra kommunisterna är/var. Du verkar ha missat en del saker som hände i Sovjet innan kriget 30/03 Nej det är du som är helt överspänd. Är du Ryss? 30/03 Det behövs inga konspirationer, det handlar om grundläggande intressen och emergenta egenskaper. Många bäckar små drar åt ett håll. Ägarna utgör ett filter för all ideologiproduktion. Spel som detta passerar igenom för att de är ideologiskt gångbara.... 30/03 Att crybabys som du sitter här och gnäller över ett spel som inte gör något försök att påstå sig vara historiskt korrekt är ju bara fjantigt. Kommunism är bra, men sovjeterna och crybabys som du är inte lika bra. Jag såg den där videon du länkade, och... 30/03 Då kan vi sluta lära ut om förintelsen i skolan för det smutskastar de tyska soldaternas uppoffringar för sitt land. Att Sovjeterna ägnade sig åt krigsförbrytelser mot tyska soldater och våldtog och plundrade hejvilt när de rullade genom Östeuropa, är... 29/03 Men snälla nån, världen och allt däri är inte någon slags konspiration gjord av "de onda kapitalisterna". Alla verk skapas med skaparens vinklingar mer eller mindre synliga genom dessa, så också spelet i fråga. Spelet har en alldaglig, västerländsk, bil... 29/03 Fast det är grundlösa påståenden och syftar till att smutskasta miljoner människors uppoffringar. Personerna som gjort spelet är någon slags religiösa fanatiker som är onda över de gudlösa kommunisterna. 29/03 heh, allvarligt? De var ju inga änglar de heller precis... Alla spel/filmer brukar glorifiera de allierade in absurdum och nu när man gör ett spel som inte följer den mallen så kallar du det propaganda? Blev du lite butthurt (för ett spel!) för att man... 29/03
Skicka en rättelse