Den gamla klassika #Carmageddon-serien har återupplivats tack vare en framgångsrik crowd funding-kampanj. De som finansierat spelet har kunnat köra över fotgängare i en pre-alhpa-version, och nu är det dags för alla andra att ge sig in i den blodiga leken.

222 kronor (25 euro) kostar early access-versionen på Steam, och i vanlig ordning innebär det att man får tillgäng till hela spelet när det släpps. Den här varianten innehåller tre banor, sex fordon och olika förmågor som hjälper på traven i förödelsen. Må värsta förare vinna!

Tack till GnutAh för detta #nyhetstips!
- Någon som skulle köpa en "early access" till BF5, om det skulle komma? ;) 31/03 Nej jag väntar till härligheten är färdigt. :) Börjar bli så less på early access spel som aldrig blir klara. Äger säkert 10-15 early access spel och det är väl 2 av dem som blivit klara. 30/03 - Jag har alla tidigare versioner av Carmageddon! :D 30/03 Hade den lama censurerade versionen där alla var zombier och hade grönt blod....var rätt besviken kommer jag ihåg haha 30/03 Bara om man har problem med att skilja underhållning från verkligheten :) 30/03 Det är inte Alpha, det är Pre-Alpha, 3 banor som knappt är klara, ostabilt som tusan och krävande för datorn, 6 Bilar. Men fysiken stämmer än så länge. Och jag har haft roligt i spelet. Rekommenderar inte att köpa det om man inte är ett hardcore carma-f... 30/03 Det är så kul. Underbart, har längtat så.. Visst, det är en alpha, men allt som borde finnas där... Finns.. Där... Kärlek.. 30/03 - Påminner lite om Bugbear's early access bilspel "New Car Game". (Dom som gjorde "Flatout".) ;) Men det är ca två veckor sedan den senaste "weekly report" från Bugbear, (mars 15), och update. - Ahh, nu har jag testat "Carmageddon: Reincarnation". Det... 30/03 - Jag har "Death Race 2000" från 1975 på DVD! :) Och remaken "Death Race" (med Jason Statham), 2008, men den är som tidigare sagts inge vidare. Sedan har de kommit två uppföljare på den också "Death Race 2", 2010, "Death Race 3 Inferno", 2012! :( 30/03 Gillar man spelen så rekommenderar jag filmen 'Death Race 2000' från 1975 som idén kommer ifrån: https://www.youtube.com/embed/Jp5FUoa4K7c Finns även en nyare remake med Jason Statham men den är ganska dålig. 30/03
Skicka en rättelse