Förra veckan visade Ubisoft upp Chicago i all sin prakt. Filmen var från PS4-versionen, visar det sig.

I slutet av förra veckan släppte #Ubisoft ännu en trailer från #Watch Dogs, som du kan se om undertill. Det var dock oklart om filmen demonstrerade pc-versionen eller stod för nextgen-kraft. Via Twitter avslöjar Jonathan Morin, creative director, nu att trailern spänner Playstation 4-musklerna.

Watch Dogs släpps – till sist! – i slutet av maj. Väntan har varit lång sedan Ubisoft blåste alla av stolarna under E3 för två år sedan. Av FZ-kommentarerna att döma har tålamodet för länge sedan sinat hos en del. Samtidigt tycks många enträget se fram emot openworld-äventyret i Chicago.

Ser ut som Second Son grafikmässigt. Om inte sämre :( Bilfysiken ser också väldigt tråkig ut, vill ha verklig destruktion! 03/04 Jag håller med dig. Tror inte att dom någonsin sköt upp något av Assassins Creed spelen. Så var dom ju inte särskilt finputsade heller. Hur som helst hoppas jag verkligen att det blir iallafall nästan lika bra som jag vill att det ska bli. 01/04 Känns som grafiken har blivit sämre om man jämför med de gamla videorna 01/04 Brukar inte ett devkit just vara en PC ;) 01/04 "Ja, de utannonserade det för tidigt". Spelet annonserades för dryga två år sedan. Har vi blivit såpass otåliga att vi tappar intresset så fort? Är nästan så att vi förtjänar att få dessa årliga releaser av nygammalt tjafs :P 01/04 Håller med om att inFamous är riktigt snyggt, har det själv och det visuella imponerade på mig. Men, utvecklarna hade nog fått tumma på grafiken om inFamous innehållit dag/natt-cykel, dynamiskt väder, mer avancerade och varierande invånare, fler variant... 31/03 Att Ubisoft skjöt upp spelet för finputsning har gjort att jag respekterar dem oerhört mkt mer än innan. EA? :) 31/03 Jag mistänker att Ubisoft sysslar med trailer manipulation i hög grad. Jag bara väntar på att the division och det nya assassins creed bekräftar detta. Båda har trailers som ser ut att vara för bra för att vara sant, precis som watchdogs E3 trailer, där... 31/03 Är det bara bra spel känsla så får det vara 8a bitars grafik om så vill. Lirar på PC, men grafik är inget måste för min del. :) 31/03 Nu väntar vi bara på en trailer från 2014 med PC och allt grafikgodis påslaget . Men det lär vi aldrig få se för då skulle de sabba sin försäljning till konsolerna eftersom alla sitter o grafikspanar redan nu o skriker sig hesa. *suck* 31/03
Skicka en rättelse