Watch Dogs till pc demonstreras i en video som ger oss ljuseffekter, vatten och npc-viljor.

Förra veckan hälsade #Ubisoft oss välkomna till Chicago med en PS4-trailer från #Watch Dogs. Nu ger Computec oss en teknikvideo från pc-versionen som demonstrerar staden och dess element; ljuseffekter, vind, byggnader med reflekterande paneler, npc:s med individuella viljor och flådigt vatten.

Det är oklart hur mycket, om ens något, av det här som bara är pc-spelarna förunnade, men ni kan åtminstone få en fingervisning om hur Aiden Pearces äventyr kommer se ut.

Watch Dogs släpps, efter två års väntan, i slutet av maj. När vi frågade FZ-läsarna om väntan varit för lång var ni inte överens. 44 procent tyckte utannonseringen skedde för tidigt, 42 procent var alltjämt rejält taggade medan 14 procent var osäkra.

Uppdatering: Enligt PC Games Hardware (via DSOG) är det bekräftat att trailern, som Ubisoft under dagen blockerat på Youtube, visar film från PS4-versionen.

Jaja dom har ju lyckats med att få väldigt många unika NPC:s iaf. Inte så många andra som fixar den trovärdigheten när man går runt på "stan" i ett spel. Var femte människa brukar ju vara klipp och klistrad med en annan tröj färg haha 02/04 Hehe, bra. Fast kvalitén på det klippet är nog inte den bästa. Har för mig orginal-uppladdningen på Youtube var 1080p, detta var bara 720p, lägg sen till Youtube's vanliga nedgradering av kvalité, men får duga tills bättre dyker upp. 02/04 Tackar , nu kan den inte tas bort då den ligger säkert nedtankad på min hårddisk ;) 02/04 Ja, än så länge, tas väl snart bort den också. (http://www.youtube.com/watch?v=LheU2Zq4QsQ&feature=youtu.be) 02/04 Äash videon är borta , nån som har alternativ länk? 02/04 Äh läste spanska i skolan, ciao terve 02/04 Jamen vad bra, då vet spelutvecklarna vad de ska satsa på. Skit i att det är roligt att spela, fokusera på att få med svallvågor, flygande skräp och andra effekter istället. ;) 02/04 Enligt denna tråden på NeoGAF (http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=794678) är videon från PS4 versionen, inte PC versionen. Jag vet inte själv vad som gäller, så skjut inte budbäraren, jag bara rapporterar. EDIT: Är nu bekräftat att det är från... 02/04 Jadu. Ser väl, ok ut. Jag är inte lika imponerad som man blev från E3 2012, där blev det lite mer "wow". Vågar man skylla än en gång på konsoler? Ja det vågar man, tråkigt nog. 02/04 Tvivlar på att flygande skräp skulle ha gjort spelet bättre. Vi får helt enkelt vänta och se hur spelet blir. Jag har varit skeptisk länge men tänker inte dra några slutsatser förrän spelet har släppts. 02/04
Skicka en rättelse