En vacker dag börjar Peter Griffin och den gigantiska kycklingen Ernie att slåss – en konflikten så massiv att hela Quahog slås i spillror. Där har vi premissen i det nya mobilspelet #Family Guy: The Quest for Stuff där spelaren ställs inför uppgiften att bygga upp staden, träffa karaktärer från serien och uppleva andra tokigheter.

Det finns även olika sidouppdrag, och författarna till tv-serien har varit med och skrivit ett gäng purfärska vitsar till spelet som är free-to-play och finansieras via mikrotransaktioner. Den 10 april kan vi plocka hem appen och se om den lyckas stimulera skrattmuskeln.

Via Polygon

Och tyvärr blev det precis så illa som jag var rädd för. Var det ingen som lärde sig av Dungeon Keeper? Vansinne. http://www.fz.se/forum/allmant-snack/microtransaktioner-338135/post-3215657 15/04 Precis! Jag har inget emot att köpa lite "Donuts" i Tapped out för 75 kronor per kvartal eller något. Men för att köpa "energi pack" för 7 kronor för att kunna spela är det värsta som finns. :) 04/04 Precis vad jag hoppas på. Vilket samtidigt är lite tragiskt, jag menar, jag har inget emot att betala lite grann för ett kul mobilspel, men de flesta som kallar deras spel för free-to-play tar betalt genom mikrotransaktioner ungefär som om dom släppt... 04/04 Har spelat Tapped Out.. dock så har jag tagit en paus just nu! :) Det går att göra jävligt mycket utan mikrotransaktioner. Vi får se hur det fungerar i Family Guy-spelet. 04/04 Underbart, spelade aldrig Tapped Out, hade för mycket annat då, så det här blir en nystart :) Bara hoppas dom inte förstör det totalt med för mycket microtransaktioner. För ett roligt spel kan jag betala upp till 40-70 spänn kanske, men då ska det inte... 04/04 Ja, jag tänkte säga det. Det är ju bara att tanka ner och lira. En uppenbar ripoff på Tapped Out men jag är ändå så trött på Tapped Out och mina 59 gubbar att trycka på... känns som ett jobb att sätta alla i arbete 04/04 får väl prova, man diggar ju Family Guy, men får hoppasdet inte är samma ogenomtänka och stela sörja som Family Guy MMO:et var. Fast ett mobilspel känns mer i rätt kaliber för Family Guy, om de inte gör en "Stick of Truth" satsning seriöst. 04/04 Betan har ju funnits ett tag nu på Google Play butiken 04/04 Nice, jag har spelat Simpsons: Tapped Out sen hösten och tycker det är riktigt kul som tidsfördriv, men tyvärr tar det runt 5-7 minuter att göra allt för stunden. Ett till spel i samma stil med Family Guy som tema låter toppen imo, bara det inte blir... 04/04 Ska vara ganska likt Simpsons: Tapped Out. 04/04
Skicka en rättelse