Dementium-skaparnas skräcktitel når Kickstarter, men starten är trög.

#Cult County kickstartas just nu – men starten är trög. Kreatörerna, som tidigare bland annat gjort #Dementium-spelen till DS, har på några dagar samlat in 23 500 dollar (154 000 kronor). Det låter som en bra början, problemet är att de har en målsättning på 580 000 dollar (nästan 3,8 miljoner kronor).

Med Cult County vill skaparna mixa episodformatet i #The Walking Dead med klassisk skräck som #Resident Evil och Silent Hill, fast i förstapersonsvy. Spelet ska äga rum i en liten Texas-stad fyllt med "spänning, mysterium och skrämseleffekter". Om det är något för dig ska du kolla närmare på Kickstarter-kampanjen.

https://www.kickstarter.com/projects/2029149553/cult-county-by-renegade-kid/widget/video.html

- Jag höll på att somna under filmen. På riktigt! :P 07/04 Ja! Det är ingen tråkig Amnesia-klon som alla nya skräckspel. 06/04 - Finns det verkligen behov av detta? :o 06/04 Enligt Kicktraq så behöver de få ihop ca $20 000 om dagen tiden ut för att nå sitt mål, deras nuvarande snitt är på $6 000. http://www.kicktraq.com/projects/2029149553/cult-county-by-renegade-kid/ Känns som att de siktat lite för högt med detta tyvärr.... 05/04 Just därför de pytsar ut spelen på så många platformar, behöver ingen utgivare plus att spelet utvecklas på /i Unity, så det är relativt enkelt att få multiplatform. DS + 3DS är de flesta spelen de gjort till, finns något iOS spel med, och nyligen Mutan... 05/04 Jo, men det kanske är lite väl många plattformar att porta till utan utgivare? Jag menar, bara arbetet med att få kontrollerna att funka lika bra på alla plattformarna kommer vara förvånansvärt tidsödande... Utan att ha insikt i deras utvecklingsmetoder... 05/04 NO! NO! SHUT UP! THIS IS GOOD! Nä men, jo får nog hålla med dig om detta, men sen har skräckgenren legat i dvala så otroligt länge och som en survival horror-fanboy gör alla dessa projekten mig bara glad hittills. ...Fast jag önskar lite att de flesta... 05/04 Är det verkligen det? Spelet ska ju komma på PC/Mac/linux, Wii U, Xbox One, PS4, PS3, Psvita. 05/04 wow det var mycket pengar dom hade tänkt sig. 05/04 Det är en genre vi talar om, inte ett och samma varumärke. Lite som att klaga på att det alltid skämtas i en sitcom 05/04
Skicka en rättelse