#FTL: Faster Than Light är ett äventyr där du navigerar ditt skepp genom rymden samtidigt som du undviker olika faror. Om du misslyckas väntas permanent död för din tappra besättning, och det är bara att börja om från början igen.

En expansion har släppts till spelet och kommer med nyheter som hackning och kloning. Tillägget är gratis för alla som redan äger spelet till PC eller Mac – följ instruktionerna för att plocka hem materialet. Men har du aldrig hört talas om spelet innan kanske Ipad-versionen kan vara ett alternativ. Den släpptes nyligen, kostar 75 kronor och innehåller både grundspelet och expansionen.

Tack till KaptenKanel för detta #nyhetstips!
Sjukt bra spel. Enda som retar mig är att jag inte lyckats klara spelet än. Men svårt är kul! 07/04 Windows Phone 8 please. 07/04 Jag var osäker på att betala 75kr för liret. Jag är snål, jag vet. Gick ju nyligen på niten att köpa Surgeon simulator till paddan... Hur som helst, FTL är värt varenda krona. Det är svårt att sluta spela det. 06/04 Den nya musiken är gudomlig, likt originalmusiken. Kan rekommendera folk som inte ens är intresserade av indiespel att lyssna igenom låtarna. 06/04 Grymt bra spel, ångesten som infinner sej när man börjar få slut på missiler, hull är på 25 procent och bränslet är slut och halva skeppet brinner, oslagbart=) 06/04 Riktigt bra spel. Och svårt. De som tycker Dark Souls är jobbigt kan ju ta och prova detta :) 06/04 Ja, musiken gör så mycket för det här spelet. Att varje låt sömlöst byter till en stridsvariant när det vankas fajt gör allt så fett. De nya låtarna jag hört hittills under min enda genomspelning har även de varit helt fantastiska. Måste kolla om de föl... 06/04 tänkte tipsa om detta för tre dagar sen, men ftl hann ladda ner innan så jag körde det istället =/ Nu måste jag hinna köra lite till innan jag ska åka och grilla Mitt live är så jobbigt just nu :( 06/04 Bättre att ignorera än citera 06/04 Väntade med att spela till det kom på paddan, fungerar ypperligt utom vissa små saker man behöver vänja sig vid men det ger sig säkert med tiden. Har kört igenom hela på easy (vanilla) och är nu halvvägs genom easy med expansionen aktiverad. Kan tänka... 06/04
Skicka en rättelse