#EA Sports UFC är spelet som säger adjö till de nu gamla trötta konsolerna och gör det med en perfekt rundspark. Även fast Chuck Norris lyser med sin frånvaro i den nya trailern, får vi stifta bekantskap med en annan Gud – Bruce Lee.

Om du väntar otåligt på att få puckla på dina motståndare och se blodet flöda under kontrollerade former, kan vi meddela att du bara behöver vänta i ungefär 37 dagar innan det är dags att olja in kroppen och kramas med knytnävarna.

Självklart skulle han inte ha en sucka i dagen läge! Men på sin tid va han långt före alla andra, på grund av att han anamma andra kampsporter, inte bara kung fu, han tog lite från boxning, brottning, judo och så vidare.. Han sätter tex ett armlås i för... 09/04 Hahah det va det dummaste jag läst på länge! MMA står för Mixed Martial Arts! Vilket innebär markstrid och stående! Titta inte på det om du inte gillar det.. Efter att jag såg UFC 1 redan 1993 så var jag helt fast i MMA! just på grund av markstriden.... 09/04 Verkligen? MMA står för Mixed Martial Arts där bla brottning ingår vettu. Varför traskar du inte in på ett MMA-gym och ber att få sparra lite med en BJJ-snubbe ett tag, så tror jag inte du tycker att det är så mycket kramas efteråt. 08/04 MMA eller MAMMA Markstrid? Hahahaha Om man nu gillar kampsport kanske man skall slåss istället för att kramas, välj brottning i så fall! Och den som hävdar att Bruce Lee skulle fått pisk utav dessa Belgian blue vidunder, vet inte mkt om vad den mannen... 08/04 Du borde titta lite mer på MMA låter det som. 08/04 Jag tror Bruce hade fått ganska hårt med smisk från dagens mma stjärnor. Han kan säkert hävda sig stående men så fort det tas till marken så är han tvärkörd. Bjj&Brottning för mma har ju evolverat ganska kraftigt och han skulle inte fixa dagens trix. 08/04 Håller med till 100%. Kan man inte uppskatta matt-delan av MMA så är inte MMA en sport för dig. Då kan man kolla på kickboxning, muay thai, eller nåt istället. 08/04 Lol, lite småkul. Dom måste ju göra honom lite OP dock(annars vore det ju ingen idé att ha med honom)men utan att man kan använda honom i ranked online. 08/04 MMA var så mycket bättre förr. Intressantare matcher upplägg och show. Minns tillbaka till tiden då det både var UFC och Pride FC som var störst det var tider det, man borde slängt in lite legender från den tiden för UFC köpte ju pride dock enbart för... 08/04 Expendables - fight club Det hade vart något. 07/04
Skicka en rättelse