En ensam bild från Dragon Age: Inquisition berättar en historia.

#Bioware väljer just idag att vandra en retsam väg med #Dragon Age: Inquisition, och visar en ensam bild med en ensam fågelskrämma. Men historien kring bilden är desto rikare. Exalted Plains är en plats där inbördeskriget i Orlesia rasat särskilt hårt. Här har soldater krigat och dött, vilket i Thedas nuvarande skick resulterat i att andarna kommit tillbaka från de döda. Via officiella sajten berättar Bioware mer:

The Exalted Plains of the Dales are characterized by equal measures of beauty and strife. It was here, centuries ago, that the elven nation met its bitter end. On these fields, the holdouts of the elven army faced the forces of the human Chantry and died, defending their promised land to the last breath. This legacy of conflict has endured, and battle once again rages in the Dales.

Exalted Plains lär bli lika spöklikt som det ser ut. Dock inte lika tomt.

Säga vad man vill om EA, men anledningen till att bioware studios överhuvudtaget var till salu var ju för att de som fristående studio höll på att gå i konkurs... Så min åsikt är att även om EA kanske lägger för mycket press på dem och mest är ute efter... 10/04 Det här spelet ser sjukt nice ut :D 09/04 Jag tyckte Dragon Age var riktigt bra... EA köpte BioWare omkring 2007 och DA släpptes 2009. Den almänna uppfattning är ju också att de uppskattar ME2 (2010) också. Jag tror att det är BioWares själva som är ansvariga för att DA2 blev dåligt och ME3 sak... 08/04 Andra kanske värderar det "värdelösa skräpet" till någonting högre än vad du gör. 08/04 Blir nog ett köp när det kommer.. not. Jag har aldrig förstått det här med collectors edition ... Man får spelet och en massa annat värdelöst skräp som bara står och blir dammigt på hyllan. Varje gång man går förbi så blir man bara påmind om hur mycket... 08/04 Gör er själva och utvecklarna en tjänst, och förboka inte spelet. Jag är själv ashypad, men Dragon Age 2 ligger och svider i minnet. Om EA och Bioware ska lära sig något någon gång gäller det att vi konsumenter inte belönar dem med våra pengar förrän... 08/04 Vilket bara är bra :) Hur skall man annars hinna med... 08/04 Ajdå, fast februari var inte så långt bort iaf 08/04 Man förhandsbokar aldrig något spel alls. 08/04 Om det låter för bra för att vara sant så är det ofta det. ;) Februari 2015 är satt som datum för Witcher 3. 08/04
Skicka en rättelse