Vilka slagskämpar gör comeback, vilka är nya och hur funkar onlinedelen?

Igår kväll höll Nintedo hov på webben med en köttig genomgång av deras kommande fightingspel #Super Smash Bros som släppt på både Nintendo 3DS och Wii U. Den förstnämnda versionen dyker upp redan i sommar medan stationära fighters får vänta till årets vintersäsong, lagom till julhandeln.

Den 40 minuter långa genomgången behandlar bland annat vilka slagskämpar vi kan vänta oss, både gamla bekanta och nya ansikten. Det avslöjades också att du kommer att kunna ändra på deras attacker, i vilken utsträckning får vi dock veta vid ett senare tillfälle.

Mmm precis, de skulle ju finnas någon form av matchmaking med skill involverad så jag tror också det kommer bli bra. Det där med 3ds läget, själv hade jag gärna sett det till wii u med också. Men om man ska utgå ifrån vad nintendo har sagt så ska båda... 10/04 Tycke spelet ser totalt ointressant ut. Lär endast vara intressant om man spelar mot varandra på soffan vilket jag aldrig ngnsin gör. 10/04 Sakurai har varit stenhård sen typ första Smash Bros att han inte vill att SSB ska vara en kompetitiv fightingspels-serie. Sen att communityt jobbar stenhårt med att försöka göra det till ett genom att förbjuda 97% av alla banor, förbjuda karaktärer osv... 09/04 Det jag gilla bäst: For Fun och For Glory-knapparna till Online-spelandet. Jag är en av dem som kommer hänga på For Fun iaf, Smash utan roliga banor och items tycker jag känns ganska tråkigt. Elec-man som en trophy-assist (och förhoppningsvis fler Robot... 09/04 Tycker det systemet de visa upp dög bra - tourney-spelare lär ju hitta varandra ändå och kunna jämföra med varandra. 09/04 Det finns självklart 4p local i spelet. Jag syftade dock på det ny coola läget till 3ds med att springa runt och samla power-ups i 5min och sedan banka skiten ur varandra :). Kan man spela ett smash bros på en liten skärm som 3ds så borde man definitivt... 09/04 som Mattias säger, inget rankat onlinespel? Inte för min egen del kanske men det känns som en självklarhet speciellt i ett sånt här spel och sen ingen 4p-local som det fanns i det gamla men inte i nya?! va ända in i... Snart gör dom väl ett Zelda och... 09/04 Det fighting läge som verkade vara ett av de roligaste lägen att spela 4p-local var 3DS Only... riktigt synd. Annars verkar det vara bra. 09/04 Inget rankat onlinespel! Buu! 09/04
Skicka en rättelse