Påsken bjuder på ägg, godis och spelrea. Det menar #Sony som inleder högtidliga prissänkningar på spel till Playstation 3 och Vita under dagen. Kampanjen gäller fram till den 30 april, så vi har god tid på oss att välja och vraka bland utbudet av titlar.

Till Playstation Vita hittar vi spel som #OlliOlli, #Sly Cooper: Thieves in Time och #Terraria. På Playstation 3-fronten finns bland annat #Battlefield 4, #Payday 2 och #Batman: Arkham City. Och många fler. Klicka över till Playstation-bloggen och spana in den kompletta listan.

Jag är fett nöjd. Jag har kommit in i andra andningen med PS3 så att säga :) 11/04 Ni No Kuni var roligt och utmanande tills man fångade Dinoceros. 11/04 Du tror inte att utvecklarna som gjort spelen har något att säga till om när det gäller priser? Spel som fortfarande säljer bra brukar inte reas ut. Konsolen har knappt funnits i ett halvår. Några tillfälliga prissänkningar har ju faktiskt skett. 11/04 Inte ett skit till PS4:an... "Nej nej, nu när ni köpt vår splitternya konsol med 14 spel och 10 kassa indiespel så satsar vi stenhårt på Vita och PS3 med maaaaaaassor av deals" Så jävla lågt. 11/04 Okej, my bad! rätt länge sedan man satt vid PS3;an.. hade för mig dom bytte till SEN att man fick mail och allt om det, men vart det att dom ångrade sig? lol :) 10/04 Nej det gör det inte. De SA att det skulle bli så men det blev aldrig så. Logga in på storen så kommer du se att det står PSN och inte SEN. De borde ju ha börjat där med att byta namn om de verkligen menade göra förändringen. Kanske kom de på att folk... 10/04 Det heter eller förkortas inte PSN (Playstation Network) längre, numera heter det SEN (Sony Entertainment Network) vilket låter relativt löjligt.. 10/04 Köpte PS4 på release, första spelet kom förra veckan när Zavvi reade ut Ground Zeroes för 189kr. Tror absolut att många väntar på bättre priser nu när priserna höjdes ytterligare för konsolspel. 10/04 En fråga. Har de rabatterat Journey? Verkar som de gett sig fan på att aldrig någonsin rabattera just Journey. Och jag vägrar köpa för 115kr. Så vi står där i våra nedgrävda positioner och blänger på varandra PSN och jag. 10/04 Precis. Man måste fokusera på det viktiga i livet. 10/04
Skicka en rättelse