1999 släpptes #Outcast som med sina tunga voxlar och öppna miljöer fick mången Pentium 2-processor att hosta blod ur fläkten. Men de som hade hårdvara innanför chassit kunde avnjuta ett icke-linjärt och unikt äventyr på en spännande planet. Om de ursprungliga upphovsmännen får som de vill kan vi göra den resan igen, i uppdaterad version.

#Outcast Reboot HD behöver 600 000 dollar för att bli verklighet. Efter fem dagar på den månadslånga kampanjen har de håvat in nästan 156 000, så ingenting är omöjligt. För att locka mer intresse har de släppt en ny film som visar upp spelets miljöer.

Outcast handlade om en sak för mig, atmosfär. Den var så fantasifull i när den kom och man hade inte sett något liknande innan. Voxel-motor hade ju använts innan men inte på det här sättet. Grafiken blev ju väldigt speciell och just landskapet var den... 13/04 Nä, men det är väl samma sak med de flesta äldre actionspelen. Half-Life, exempelvis. 13/04 Känns som dom försöker glida på uppmärksamheten ifrån originalet för att tjäna lite snabba pengar. :/ Tyvärr kommer aldrig "wow-effekten" ifrån då Outcast var något nytt följa med remaken. Hade Outcast gjorts idag är jag inte så säker på att det hade... 13/04 Känner spontant att vill de ragga pengar så bör de nog välja någon på företaget som är bättre på engelska och har bättre utrustning för ljudupptagning än en mic köpt på Jula för 30kr, kändes lagom oseriöst. Där med inte sagt att de är oseriösa men för... 12/04 Jaa. Ta det lugnt med det där assss 12/04 Sorry, jag ser nu vid omläsning att det jag själv skrev framstår som rätt suddigt. Fick mig ett gott skratt iallfall! Men skam den som ger sig, kanske låg det något däri ändå? Vi försöker igen! :) Mellan 0:16 och 1:08 pratar han om månarna, och han påpe... 12/04 Det är ett spel, inte verklighet. 12/04 Va? 12/04 Som han själv säger... månarna donn make no god darn SENS. De kan ju iofs bygga in nån lore-grej om varför naturlagarna inte gäller för månarna, men... Det känns bränt. Och jag vet att månarna är klassiska för Outcast. Men nu när det blir HD så ser man... 12/04 Mikrofonen är ju av 100 kronors kvalité.. Tror knappast det hjälper 12/04
Skicka en rättelse