#Blizzard har avtäckt adventure-läget till det digitala samlarkortspelet #Hearthstone: Heroes of Warcraft. Curse of Naxxramas lyder namnet på äventyret som tar oss tillbaka till den klassiska räden från vaniljutförandet av #World of Warcraft (och som även dammades av under Wrath of the Lich King-expansionen).

Det är en resa för den ensamma spelaren, som kommer ställas mot Maexxna, Loatheb, Patchwerk och andra bekanta bestar från förr. De har alla unika kort och hero-förmågor som förhoppningsvis gör konflikterna extra spännande. Och som belöning för att piska ihjäl dem får vi nya kort som vi kan använda i våra vanliga kortlekar.

Totalt 30 nya kort finns att låsa upp, däribland en hög legendariska bjässar som trillar fram när man klarar av varje område av Naxxramas. Precis som i World of Warcraft-instansen delas Curse of Naxxramas in i områden som kommer släppas under loppet av fem veckor, ett område åt gången. Den första kommer vara gratis att spela igenom, resten kostar antingen riktiga pengar eller guld. Pris och datum är än så länge okänt.

Läs mer på battle.net.