Förra veckan ställde vi frågan om din dator klarar #Watch Dogs, det verkar som vi är en del vars datorer behöver lite extra kraft för att fixa de rekommenderade specifikationerna. Vi kan nu avslöja att det kommer krävas en hel del kraft för att "maxa" spelet.

#Ubisoft rekommenderade att våra processorer skulle matcha, eller vara kraftfullare än Intel Core i7-3770 3.5 GHz. Nu har spelets creative director berättat vad du bör ha för att sätta alla reglage på max. Intel Core i7-4770K med ett GeForce 780-grafikkort är det som gäller, om du vill ha det lite snyggare än gemene man.

Den Watch Dog-trailer som demonstrerade Nvidia-kraft spelades in på en PC med Intel Core i7-3930K processor med grafikkortet GeForce Titan. Om spelet blir en succé till datorer lär även teknikåterförsäljarna bli riktigt glada.

det blir bara skryt om andra Själva väljer att ta det som skryt pga personliga problem eller fattigdom. miljoner folk har feta datorer, så är det bara. om andra kanske lever på socbidrag lr så och inte har råd är ju deras problem, inte allas. 17/04 Tror också att de flesta som reagerar starkt på tex skryt har någon känslomässig störning. Men jag vet ju inte, fast jag tycker inte om människor som hoppar på en som kör lite "må gott skryt", ännu om en jädra burk :p 16/04 Mm, tyvärr. 16/04 Det är egentligen inte skrytet i sig som jag stör mig på, snarare hur man skryter. Jag förstår ändå inte vad man får ut av att skriva sina specs. Det tillför ju inget, det handlar ju om ifall om min dator klarar det. Men som sagt så är det bara vad jag... 16/04 Ursäkta för jag upprepar mig. Men artikeln heter "Klarar din dator verkligen Watch Dogs" Vilket är ett inbjudande artikelnamn för just att skriva vad man sitter på. Det kanske är tänkt att starta debatt om lite dator-speccs. Men att människor liksom du... 16/04 jo men konsoller har alltid varit outdated med minst flera år. visst första månaderna kommer det se fett ut, men redan när skiten kommer så fullständigt överäger pc alla dessa. så har det alltid varit och kommer alltid att vara, konsoller är för dom mes... 15/04 Jag förstår vad du menar. Visst ska man inte låta jantelagen ta över helt, men jag tror mer på att om man är bra på något så behöver man inte skryta. Gör man det är det som att man försöker kompensera för att man kanske inte är så bra trots allt. Förstå... 15/04 Tur att man hyfsat nyligen har skaffat i7 4770k och Msi 780 då :D Tycker "next gen" konsolerna borde kunna köra ungefär lika fin grafik om inte lika... De är ju så nya och redan känns det ... out dated. 15/04 Kommer gå bra det här, men jag är fortfarande tveksam till spelet i sig. Tänker också tönta mig, orka vara så jävla hipster. i74820k - gtx 760 sli. 15/04 Rubriken på artikeln :--- Klarar din dator verkligen Watch Dogs? -----: Jag den sparkar skiten ur kraven.. Sluta vara så avundsjuk, spelar det roll ifall min dator är bättre än din? Förmodligen har jag lagt mer pengar än du men det var mitt val herregud... 15/04
Skicka en rättelse