Left 4 Dead och Dayz i all ära, lär dig överleva zombieapokalypsen på riktigt.

Det spelar ingen roll hur många timmar du har plöjt ner i #Left 4 Dead, #Dayz eller andra zombiespel - när zombieapokalypsen slår till på riktigt gör dina spelkunskaper liten skillnad. Därför annordnar Armémuseum en helkväll med zombietema lördagen den 26 april med fri entré.

Zombieexperten Herman Geijer, som driver den svenska bloggen Zombieöverlevnad, kommer att hålla föredrag om hur du bäst kan förbereda dig för stunden då de döda reser sig upp. Det blir också filmvisning av norska splatterfilmen Död Snö, priser för bästa zombieutklädnad och gratis sårsminkning av Skademarkörsgruppen.

Som ett barnkalas, fast för vuxna.

Samma nivå som bloggare och dokusåpa-deltagare då! 16/04 "..med zombietema lördagen den 26 april med fri entré." Grattis! 16/04 Filmen är det sämsta jag sett och har knappt något gemensamt med boken, mer än namnet. Handlingen är helt annorlunda. Ta och fundera hur du tror att du skulle reagera ifall de döda började gå igen. Eller rättare sagt så går det nog inte att föreställa... 16/04 Meh, känns ganska osannolikt ändå. Såg filmen, den var riktigt dålig tycker jag, böcker är dock 9/10 gånger bättre än filmerna. 16/04 - Ja, bilden är från den norska filmen "Död snö" (2009), "Død snø", (original title). http://www.imdb.com/title/tt1278340/?ref_=nv_sr_2 Den var kul! 15/04 Inte för att vara trist men på riktigt skulle de aldrig bli ett sk "zombie apokalyps" om det gick till enligt samma regler som i de flesta filmer och serier och det är därför dom aldrig visar just den biten när det sprids utan dom visar de första fallen... 15/04 Minnet sviker och jag hade inte boken till hands. Såklart har du rätt! :) Vissa saker i boken är väl irrelevanta sålänge man inte bor i USA men trots det så är det ändå underhållande. Rekommenderas! 15/04 Stridsfordon och dylikt klarar sig med stor sannolikhet. Problemet ligger snarare i masshysteri, att personer överger sina poster för att skydda sina nära och kära. Att regeringen faller osv, först efter samhällskollapsen blir zombies ett reellt hot.... 15/04 Jag älskar zombie-spel och filmer, men jag förstår verkligen inte hur folk kan ens få tanken på att en zombie-apokalyps är möjlig. Hur fan ska zombies göra sönder stridsfordon, stridsvagnar, attackhelikoptrar, kulsprutenästen osv? Kill to death ratio... 15/04 Død snø! 15/04
Skicka en rättelse