Hyllade multiplayerfesten #Titanfall fylls i slutet av nästa månad med fler kartor i form av betal-dlc, men också för dig som vill spela utan att stoppa ytterligare pengar i #EA:s fickor vankas uppdateringar. Spelets game director Steve Fukuda drar på den officiella hemsidan upp riktlinjerna för hur Titanfall kommer uppdateras.

Steg ett är inte nytt innehåll, snarare att putsa spelet med smärre justeringar för att göra spelarna mer nöjda med hur det fungerar i nuvarande skick. Det handlar exempelvis om generösare poängutdelning i spelläget Hardpoint när man attackerar mänskliga spelare och bättre matchmaking. Steg två är funktioner som att kunna namnge sina custom loadouts och anpassa dessa specifikt till vissa spelformer, och därefter följer större ändringar som privata matcher och spel på tävlingsnivå. Det planeras också nya spelformer och annat godis, och alla uppdateringar förutom nya kartor kommer vara gratis.

FZ recenserade Titanfall när det släpptes förra månaden, och av recensent Calles ständiga flykt till spelrummet efter lunch är det en upplevelse väl värd att testa.