#The Elder Scrolls Online har inte ens funnits ute på marknaden en månad innan en spelförstörande bugg fått många spelare att vända i dörren. Rapporter från det officiella forumet och reddit förklarar att det handlar om duping – att spelare använder en bugg för att kopiera värdefulla föremål. På detta sätt har ESO numera många guldmiljardärer som skryter med enorma rikedomar och förstör spelets ekonomi genom att sälja fuskprylarna via auktionshusen.

Det sägs att den här buggen upptäcktes och rapporterades redan i betan, men att utvecklarna #Zenimax Online Studios ignorerade problemet. Något som kan komma att kosta dem dyrt. Zenimax själva meddelar att de har bannat alla konton som ägnat sig åt aktiviteterna och åtgärdat buggen, men samtidigt hävdar spelare att många syndare fortfarande finns kvar i spelet och spatserar runt på Tamriels gator i sina flådiga rustningar.

I processen har även många oskyldiga spelare bannats. Är du en av dem ska du kontakta supporten så låser de upp ditt konto igen.

Det är botar som är osynliga med, som tar alla resurser för en. Det är som en svärm myggor man inte kan bli av med, som förstör en annars trevlig camping, 25/04 Fuskare förstör ekonomin i Elder Scrolls Online. Bannlys dem så att de aldrig kan lira mer. tvär är det olagligt tråkigt nog 22/04 ESO är även bottarnas mecca. Gjorde en dungeon för några timmar sen och jag kunde inte döda slutbossen pga en massa bottar som dödade respawnen om och om igen. Tydligen ignoreras det problemet också. Får se hur länge jag pallar för just nu börjar jag... 22/04 War thunders egen FAQ konstaterar ganska tydligt att fusk är möjligt. Effektiviteten är oväsentlig. Lägg ner nu och inse detta grundläggande faktum. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/101860-faq-account-security-and-forbidden-game-modification... 22/04 Jo Newklear, det gjorde du. Att du sen ens svarar att du inte gjorde det visar ju bara hur barnslig du är. Hur gammal är du egentligen?! Fast det visar ju bara egentligen att du är en småunge, precis som jag skrev. Suck! Jösses alltså. Du är en sån tram... 22/04 Themepark mmo's har ändå så fruktansvärt tråkig/dålig ekonomi så vem bryr sig. 21/04 Du har aldrig övervägt att läsa avtalen man accepterar när man startar de flesta onlinespel? 21/04 Verkligen inte, du får nog ta och läsa om och läsa rätt 21/04 För det första så var ekonomin dömd att misslyckas redan från början då allt är svindyrt och man i princip inte tjänar några pengar på att sälja eventuell skit som man plockar upp. Ar lvl 33 och har inte äns skrapat ihop 17.5k ännu, så första mounten... 21/04 guldmiljardärer som skryter med enorma rikedomar och förstör spelets ekonomi...............Det sägs att den här buggen upptäcktes och rapporterades redan i betan, men att utvecklarna ZeniMax Online Studios ignorerade problemet. ..hehehehehe GGWP hehehhe... 21/04
Skicka en rättelse