#Sony Online Entertainment ger sig in i zombie-leken med #H1Z1, en öppen sandlåda som hämtar ordentligt med inspiration från #DayZ. En av anledningarna att bli intresserad är den massiva spelytan som ska erbjuda ödslighet och göra att varje möte med en annan spelare blir en spännande händelse.

I den nya livestreamen får vi lära oss mer om spelet och se yxmord, fordonshantering och två utvecklare som pratar mer om upplevelsen och besvarar frågor. Se hela sändningen i efterhand nedanför.

http://player.twitch.tv/?channel=h1z1

Jag inte speciellt intresserad av vare sig detta eller DayZ men det är lite underligt att många som gillar ett av dessa spel automatiskt måste tycka att det andra är dåligt. Kan inte båda spelen vara bra? 21/04 Jag tror fortfarande på Dean Hall, jag ! :) Alla ni andra svikare kan ju dra o spela h1z1 då om det är så ni vill ha det!! :( 21/04 Jag sa aldrig att jag inte var delaktig, men jag är medveten att jag är en del av problemet. 21/04 Ehem..... 21/04 PS2 är ju, för att vara "F2P", ett hyfsat välgjort spel. Om de sen har tagit inspiration från DayZ eller inte bryr jag mig inte om, de har fler resurser och bättre möjligheter att göra sin egna lilla pärla, och inte vara bundna till en motor som har hor... 20/04 So much bullshit i den här tråden and det stinker. Två olika spel i alpha och alla snackar om vad som är bäst. http://global3.memecdn.com/you-talk-so-much-shit_o_978013.jpg 20/04 Sorry men jag är inget fanboy utav något utav dom här 2 spelen, jag kommer spela spelet som blir bäst. Det jag är dock fanboy utav är zombie spels : ) 20/04 Hoppas det är som PS2 med olika miljöer. Lite djungel, öken, stad och massa annat. 20/04 Samma här, har snart spelat med BRTD på Miller i två år(i augusti)! Men jag tror ju/hoppas att PS2 fortsätter sin evolution till det bättre(tyvärr ibland det sämre) fastän folk som Clegg blivit flyttade till andra projekt så som H1Z1. En av utvecklarna... 20/04 hahahah ooo vad kul det är att se alla fanboyZ gråta xD 20/04
Skicka en rättelse