Trailers fungerar bra i sin roll som information för spelare och reklam för företaget bakom spelet i fråga. Filmklippen är däremot, av naturliga skäl, inte någon kritisk granskning av produkten. Vi får ta del av exakt det som utvecklarna vill att vi ska se, men hur hade det sett ut om även bristerna visades upp i all sin prakt?

Youtube-gänget Smosh Games gör "ärliga trailers" där även de mindre attraktiva egenskaperna lyfts fram i rampljuset. Senaste spelet att få den behandlingen är #Assassin's Creed IV: Black Flag, där spelmekanik, manus och slarvfel får fritt spelrum i den bombastiska trailern.

Några stav, eller grammatiska fel här och där gör väl ingenting, men det borde ligga i ditt eget intresse att se till att det du skriver, är så lättläst för andra så möjligt. Eller? Du vill väl att folk ska läsa och förstå vad du skriver? Annars faller... 22/04 Ja tack nu har du värkligen visat dig vara mycket smartare en mig då du kan behärska svenska språket mycket bättre en mig du behöver dock inte håna mig för det då det står under en medmänniska att göra sig roligt på andras brister det är folk som dig... 22/04 Helt underbart, fan vad jag garvade, did he kill shamu?, hahah 21/04 Honest trailers är rätt roliga bra kritik och humor på en och samma gång. 21/04 Haha, tack för garvet, klockrent! =) 21/04 Den "trailern" var rolig! :D 21/04 Nej du har verkligen ingen nytta av Steam key'n. Däremot kan du ha nytta av dessa: ......................................................... Säg till om du behöver fler. OT: Riktigt sköna vids men ska nog undvika att kolla på dom som är för spel jag fak... 20/04 Dom gör bra videor, mina favoriter är nog dom om Twilight och om After Earth, som fick mig att gapskratta inom loppet av 5 sekunder :D 20/04 köpte det när det fanns steam key lite billigare dock så startar skiten upp i uplay i vilket fall så istället för att köpa en uplay key för typ halva priset blir ja nuppad e baken då dom skriver steam key då ja förväntar mig att det ska räcka blev onödi... 20/04 "And purgatory simulator 2013" haha ja dog lite av skratt! 20/04
Skicka en rättelse