#The Elder Scrolls III: Morrowind är en sann rollspelsklassiker, men inte direkt bedårande vackert med dagens mått mätt. Den ambitiösa #The Elder Scrolls V: Skyrim-modden Skywind löser problemet genom att bygga upp det gamla spelet i den nya motorn.

För att ta del av det här behöver du installera båda spelen samt alla expansioner till Morrowind på hårddisken. Nedladdningslänkar och mer information finns på den officiella hemsidan – och i det nya klippet som berättar mer om utvecklingen av mastodontprojektet. Det är del två i ordningen, så spana gärna in det första klippet innan du tittar.

Tack till Fisklax, ifeelnothing för detta #nyhetstips!
Man tankade spelet första gången genom Capsule, efter installationen så skulle det vara bundet till Uplay,. Så problemet var när man inte kunde ladda ner det första gången för att Capsule är the biggest piece of crap som någonsin drabbat mjukvarubransch... 21/04 Kanske var genom deras capsule men har inget minne av att starta FC3 genom capsule. Startade uplay varje gång jag skulle spela. 21/04 När gjorde du det? Jag köpte mitt 3e mars 2013 och hittade inget sätt att lägga in cd-nycklar direkt genom Uplay utan var tvungen att göra det i spelets installationsmeny 21/04 Köpte mitt FC3 på GMG och la in nyckeln i uplay. 21/04 Något liknande hände för mig med Far Cry 3. Jag köpte det på greenman gaming, men deras download client "Capsule" är värdelös och tankade i 2,5kb/s fram till 5% av nedladdningen, då den stannade helt. Jag fick ingen hjälp av supporten alls, bara ursäkte... 21/04 Källa på det? 21/04 Precis min poäng. 21/04 Majoriteten som piratar ett spel hade inte köpt spelet, även om det inte fanns gratis o hämta. 21/04 Kanske. Jag tror dock personligen att det är ren och skär lathet och egoism, och piratkopiering var ju ett utbrett problem innan demo-versioner försvann och innan DRM blev ett "måste". Och options-menyn i ett spel blir ju inte automatiskt bättre för att... 21/04 Makalöst! :D Hoppas nu bara att någon tar sig för och moddar de första Fallout-spelen till Fallout 4 nån gång i framtiden! ;) Hur nu det skulle gå till... 21/04
Skicka en rättelse