Förändringens vindar blåser hos den välrenomerade utvecklingsstudion #Naughty Dog och den senare tiden har två tunga namn valt att lämna studio för att prova lyckan någon annanstans. Nu får vi reda på att Nate Wells gjorde sin sista dag på jobbet den 3 april.

Wells var tidigare lead artist för succéspelet #The Last of Us och har nu anslutit sig till indiegänget på #Giant Sparrow. De jobbar just nu på ett nytt spel. Innan Wells anslöt sig till #Naughty Dog jobbade han för #Irrational Games.

Amy Henning, som var den första att lämna #Naughty Dog i år, har värvats av #Visceral Games och kommer att jobba med det nya Star Wars-spelet. Uncharted-regissören Justin Richmonds valde en helt annan väg och anslöt sig till #League of Legends-skaparna #Riot Games.

Om något inte håller Oscarsklass, då vet vi att det är bra i spelsammanhang. I jämförelse med 90% av alla spel som finns på marknaden är Uncharted-spelen riktigt bra och minnesvärda. Det handlar om karaktärerna, inte vad de gör, utan hur de tacklar motg... 22/04 Jag tycker inte att Amy Hennings avhopp var något att gråta blod över heller, för storyn i Unchartedspelen har ju knappast hållit Oscarsklass. 22/04 Hehe ;) 22/04 Det är sant och den som lever får se hur mycket betydelse dessa personer har haft, alltså hur mycket man har knutit sig kring dessa personer och deras betydelse för spelen. Men trist oavsett, har alltid fått för mig att Naughty Dog är som ett socialt... 22/04 Hehe, den var ny :) 22/04 Jo, zo är det ;) 21/04 Det här känns som ett gäng tillfälligheter som råkar ske inom en kort period mellan varandra. Folk byter jobb och vill testa på något nytt titt som tätt. Att vara fast i samma banor alldeles för länge är aldrig nyttigt. 21/04 Tråkigt, men det här verkar vara en "meta-nyhet", dvs. en nyhet som kommer enkom i efterdyningarna av de andra avhoppen från NaughtyDog. Jag tror inte det på något sätt påverkar UCIV. 21/04 Personen som lämnade nu hade varit där i drygt 1,5 år och inte varit med om ett enda projekt hos Naughty Dog från början till slut. Skillnaden blir nog inte så stor. 21/04 Det är naturligtvis tunga namn, men det kan vara bra att förnya sig. Sedan får vi hoppas att några vettiga personer tar deras platser. 21/04
Skicka en rättelse