Vostok Games bjuder in alla att testa deras Geiger-pinglande överlevnadsspel under en begränsad tid.

Det har gått nästan tre år sedan #GSC Game World, skaparna av omtyckta Stalker-serien, gick i konkurs. Drömmarna om #Stalker 2 punkterades men många hoppas att sticklingen Vostok Games, som startades av ett gäng från GSC, ska leverera en lika bra upplevelse med sitt #Survarium. På fredag kan alla som vill testa betaversionen.

Buggjagandet är bara öppet för allmänheten under fredagen så är du nyfiken på #Survarium bör du vara beredd. Det är spelets pvp-läge som står på menyn och enligt ett inlägg på det officiella forumet är det också fokusen den närmsta tiden i den stängda betan, dit inbjudningar skickas löpande.

Bara på fredagen. 24/04 Ser mycket mer fram emot lost alpha, stalker-modden som byggt upp hela första spelet från grunden, så som det var tänkt från början. Släpps som fristående spel på lördag! http://www.moddb.com/mods/lost-alpha 23/04 Jag har spelet och kan säga det är roligt och intressant, fastän det bara finns som TDM just nu så är det riktigt skoj också. Vänar dock på freemode men spelet är värt att testa 23/04 Mjo, när spelet annonserades först så var det första intrycket meeh, single player hade nog varit roligare. Men som du sa i ditt inlägg, när man går in på deras hemsida och läser om spelet så verkar det faktiskt riktigt intressant 23/04 Hur länge kommer man kunna testa? bara under fredagen? Och i så fall, vilken tidszon utgår de ifrån? xD 23/04 Wow! jäklar vad folk dömer i förväg, om vissa här är smarta nog att gå in på sidan för att se vad som kommer komma inom gamemode senare med så finner ni freemode som blir mer som stalker. Ge fan att döma innan ni ens kollat upp saker, just nu är det mer... 23/04 PvP? Usch, då får det vara. Ett nytt Stalker-liknande spel i singleplayer hade varit något däremot. 23/04 Det är lite jobbigt att de har satsat på multiplayer och inte 100% på singel, man blir lite oroad att den kan leva lite på Stalkers anda. Men prova måste man göra under fredagen. 23/04 Hade nästan glömt bort detta ibland all DayZ och Rust och vad dom nu heter. Skall bli roligt att prova! 23/04 Alrighty then, har varit sugen bra länge på att testa det här. Tack för tipset 23/04
Skicka en rättelse