Förra veckan fick vi en första glimt av warplots i #Wildstar. I det massiva pvp-läget ställs två lag med 40 spelare i varje mot varandra, och sen invaderar de varandras specialbyggda fästningar. Något som säkert kan sysselsätta dedikerade pvp-spelare en god stund.

I en ny trailer fördjupar vi kunskaperna kring konceptet och får följa med i ett scenario som illustrerar hur en helt vanlig match kan se ut. Fällor, hinder och raidbossar ställer till besvär för krigarna i klippet nedanför.

Tack till Ekkelz för detta #nyhetstips!
Exakt min tanke. 24/04 Hur man spelar i Wildstar tycker jag påminner mycket mer om Elder Scrolls Online och Guild Wars 2. Då man siktar och klämmer av sina färdigheter/abilities, till skillnad mot tab-targeting som man hittar i t.ex. World of Warcraft och Rift. Känns som folk... 24/04 Jag gillade det här spelet för att det till skillnad mot vad jag förväntade mig INTE var särskilt likt WoW med undantag av färgpaletten, jag såg fler likheter med många andra MMORPG's som har kommit och gått genom åren. Det är inte unikt men det har lån... 24/04 SEUW-C5JM-E4X5-74ED-K8DN - EU servern D35U-U68C-G932-MU25-ZX39 - US servern Enjoy, jag har ändå full beta som förköpare. 24/04 Har någon här en Beta key för wildstar denna helgen så skulle jag gärna lägga händerna på den :)! Tack på förhand 24/04 Vet inte om det aldrig kommer men inte på många år, vi är mätta och det finns mycket på buffé bordet. 24/04 Det kommer nog aldrig komma en ny MMO Graal det finns för mycket spel på marknaden nu, när WoW kom var scenen relativt liten jämfört med idag. 24/04 Spelat en hel del av detta, och har numera förköpt det. Tycker att efter alla tafatta nya MMO med alla sina brister så håller detta faktiskt kvalitet. 24/04 Tycker inte det är riktigt rättvist att kalla det "WoW in space" på det sättet. Visst, det har sina likheter, speciellt när det kommer till questdesign och många andra bitar (the holy trinity etc), men det är också förståeligt då det är ett (relativt)... 24/04 Har två olika en till USA och en till EU 24/04
Skicka en rättelse